Önce 'arkadaşım' dedi sonra 'aşkım'..

"Kayıp Şehir" dizisi ile üne kavuşan ve bu sezon 'Her Sevda Bir Veda' dizisinde başrol oynayan Arnavut kökenli oyuncu Nik Xhelilaj, Cihangir'de görüntülendi.

Önce 'arkadaşım' dedi sonra 'aşkım'..

Kız arkadaşı ile birlikte Tophane ve Karaköy'de yürüyüş yaptıktan sonra Cihangir'e çıkan Xhelilaj, basın mensuplarını bir anda karşısında görünce ne yapacağını şaşırdı.

''Bayan arkadaşım. Yanlış bir şey yazmayın'' sözleriyle kendince tedbir almaya çalışan Nik Xhelilaj, biten dizisi ile ilgili ''Türkiye'de malesef işler böyle. Reytinglerimizde fena değildi aslında. Bu sene bir çok diziyi yayından kaldırdılar. Bunlardan biride bizimkisi. Şansımı yurt dışında denemek ve burada kalıp Türkiye'de çalışmak arasında arafta kaldım. Önümüzdeki günlerde karar verip, bu doğrultuda hareket edeceğim. Almanya'dan çok ciddi bir teklif var ancak iyice düşünüp öyle karar vermek istiyorum'' sözlerini sarf etti.

Kısa söyleşinin ardından sevgilisi olmadığını iddia ettiği kız arkadaşıyla oradan uzaklaşan Nik Xhelilaj'a kız arkadaşının ''Aşkım'' diye hitap etmesi dikkatlerden kaçmazken, ünlü oyuncu basın mensupları gözden kaybolana kadar ciddiyetini korudu.

SAMET ADAY / AKŞAM