Öncel Öziçer yazdı: "Saç baş yolmalı boşanmalar"

"...Aynı yastığa baş koyarken yere göğe konulamayan kadınlar, kocalar, işin içinde özellikle aldatma varsa bir anda cümle aleme rezil edilecek insan sınıfına girer."

Öncel Öziçer yazdı: "Saç baş yolmalı boşanmalar"
Öncel Öziçer'in GAZETE 9 EYLÜL'DE yayınlanan yazısı...

Evlilik ne kadar normalse boşanma da öyledir. İki insanın bir süre anlaşamadıklarını fark edip yollarını ayırması doğaldır.

Ama bazı boşanmalar tam bir kepazeliktir.

Aynı yastığa baş koyarken yere göğe konulamayan kadınlar, kocalar, işin içinde özellikle aldatma varsa bir anda cümle aleme rezil edilecek insan sınıfına girer.

Bu boşanmalar sessiz sedasız değil, saç saça baş başa geçer ki, bu durumda en çok olan çocukların ihanet edilen anılarına olur. Yaşadığımız dijital çağda çocukluk anıları artık siyah beyaz fotoğraf albümlerinde kalmıyor çünkü.

Google arama çubuğuna yazılacak bir isim, kirli-temiz tüm geçmişi gözünüzün önüne seriveriyor.

Bu yüzden Demet Şener ve İbrahim Kutluay’ın boşanmasında iki tarafın yakınları ve avukatlarının, çifti daha sakin ve itidalli olmaya davet etmesi gerekir.

İş giderek çığrından çıkıyor çünkü.

İddialara göre İbrahim Kutluay evliliği devam ederken bir değil, birden fazla kadınla beraber olmuş.

Bunu ortaya çıkaran da eşi değil, sevgililerinden biri.

“Metresin metresi mi olur len?” deyip o sinirle elindeki bütün görüntüleri eşi Demet Şener’e göndermiş. Yani kendini de yakmış ama intikamını da almış.

Kadınların şefkati, sevgisi sonsuz enerji kaynağı olup güldürürken, öfkelerinin ise süründürdüğünü bir kez daha anlamış olduk.

Aşık iken ormanda koşup oynar, ceylan gibi mutluluk saçarız ama ihanet hançeri böğrümüze saplandığında da yaralı bir ayıdan farkımız kalmaz bizim.

Bu yüzden İbrahim Kutluay’a Allah kolaylık versin diyorum.

Demet Şener’e ise çocuklarının, gelecekte yüzlerini kızartacak bu haberleri daha fazla görmesini istemiyorsa, şu boşanma işini daha fazla toz kaldırmadan bitirmesini tavsiye ediyorum.

Amaç intikam almak ise o zaten çoktan alınmış oldu işte… Daha fazla rezillik yaşamaya değer mi, bilmiyorum.

ÖNCEL ÖZİÇER'İN YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ...