ONLAR ARTIK 'HAYAT ARKADAŞI'!

Sevgilisi Hakan Karahan'ın yapımcılığını üstlendiği 'Gölgesizler' adlı filmin müziklerini yapan Candan Erçetin, filmin internet sitesinde ilk kez Karahan'ın 'hayat arkadaşı' olarak lanse edildi..

ONLAR ARTIK 'HAYAT ARKADAŞI'!

Hasan Ali Toptaş'a 1994 yılında 'Yunus Nadi Roman Ödülü'nü kazandıran 'Gölgesizler' adlı kitap, ünlü şarkıcı Candan Erçetin'in sevgilisi Hakan Karahan'ın yapımcılığında beyazperdeye uyarlandı. Yönetmenliğini Ümit Ünal'ın üstlendiği film, Kırklareli'nin Karadere Köyü'nde çekildi.

Filmin müziklerini hazırladı
Dünya Müzik ekibi ile birlikte filmin müziklerini hazırlayan Candan Erçetin, ayrıca prodüksiyonun her aşamasında aktif olarak görev aldı. Kariyerine bankacı olarak başlayan ve 46 yaşında yapımcılığa soyunan Hakan Karahan'ın oyuncu kadr osunda da yer aldığı filmde; Selçuk Yöntem, Altan Erkekli, Arsen Gürzap gibi ünlü isimler de rol aldı.

Henüz evlenmediler ama...
Filme ilişkin en ilginç nokta ise; filmin 'www.golgesizler.com' adlı resmi internet sitesinde Candan Erçetin'in adının Hakan Karahan'ın hayat arkadaşı ve filmin ortak yapımcısı olarak lanse edilmesi oldu. İlişkilerinin ilk yıllarında beraberliklerini gizleyen ikili, bu ibareyle birlikteliklerine resmiyet kattı. Sitede şu ifade kullanıldı: "Yıllardır hayat arkadaşı olan Hakan Karahan ile aynı projede yer alan Candan Erçetin, aynı zamanda yapımcılık görevini de üstleniyor." Bu ifade ikilinin evlilik yolunda emin adımlarla ilerlediğinin bir göstergesi olarak kabul edildi.

Değer Özergün /Sabah