Onur Baştürk'e Kuşum Aydın'dan sert tepki!..

Bugünkü köşe yazısında Aydın’ın yeni albüm kapağı için çektirdiği siyahi pozları eleştiren ve kendisini dikkat çekmeye çalışmakla itham eden Onur Baştürk'e Aydın'dan tepki!..

Onur Baştürk'e Kuşum Aydın'dan sert tepki!..

tv 8 de yayınlanan "Aramızda Kalsın" canlı yayınına konuk olan Kuşum Aydın, yazılarını çok samimiyetsiz ve yanlı bulduğunu ve kendisine asla muhatap görmediğini söylediği Onur Baştürk’e şöyle seslendi: “Bak canım ben iki üniversite bitirdim ve Milano’da master yaptım.
Sen sadece gördüğünü yazmışsın sen önce gel beni tanı. Ben zamanında televizyonda program yaparken ilk 100 de 4’üncü olmuş bir insanım. Git bunları araştır. Benim işim eğlendirmek. Beğenmiyorsan izleme. Siyahi olmak istedim evet, her hangi bir dizi veya sinema yıldızı olmak istesem de kime ne. Bu ne kıskançlıktır bu nasıl bir öfkedir yahu. Onur Baştürk’ü gerçekten muhatap kabul etmiyorum. Kendisine bir dizi veya albüm teklifi gelse ilk günden kabul etmezse benim adım Kuşum Aydın değil. Bana bunları söylemeden önce bir duracaksın. Daha düzgün bir yazı yazsan eline mi yapışırdı. Bu nasıl bir öfke bu nasıl bir mastürbasyondur. Sende ki karizma sönük olabilir ama bu kadar kötü bir ruh olmayın. ”

İşte o açıklamalar..

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..