Onur Kıvrak: "Bomba gibi geliyorum"

Son dönemde yaşadığı sakatlıklar ve geçirdiği ameliyatlar nedeniyle futbol hayatının tehlikede olduğu iddia edilen Onur Kıvrak, “Kimse merak etmesin. Ben çok iyiyim. Bomba gibi geliyorum. Futbol hayatım da tehlikede değil. Yeni sezonda takımımın kalesinde olacağım” dedi.

Onur Kıvrak: "Bomba gibi geliyorum"
Yeni Şafak Gazetesi'nden Ali Kemal Yazıcı'nın haberine göre Trabzonspor’un uzun yıllardır formasını giyen ve futbolu Trabzon’da bırakmak isteyen Onur Recep Kıvrak, yeni sezona bomba gibi gireceğini söyledi. Son zamanlarda “Bir daha sakatlanırsa futbol hayatı biter” haberleri sonrası konuşan Onur, “Geçmişte bazı ameliyatlar ve operasyonlar geçirdim ama bu 16 kez olmadı. 2-3 kez operasyon geçirdim. Futbol hayatım da tehlikede değil. Her dizden 2-3’er kez ameliyat olan futbolcular var ve halen oynuyorlar” dedi. Çinli doktor Freddie Fu’nun kendisine futbol hayatının bitebileceğine dair bir şey söylemediğini, sadece kendisine dikkat etmesi gerektiğini söylediğini de ifade eden Onur, “Kimse merak etmesin. Ben çok iyiyim. Tatilde kendimi yeni sezona hazırladım. Bomba gibi geliyorum. Futbol hayatım da tehlikede değil. Yeni sezonda takımımın kalesinde olacağım. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Trabzonspor’un başarısı için mücadele edeceğim” diye konuştu.

Yabancılar yine kampa katılmadı

Trabzonspor’da yeni sezon hazırlıkları önceki gün başlarken, Jose Sosa, Esteban Alvarado ve Hugo Rodallega iki gündür gerçekleştirilen idmanlara izinsiz olarak katılmadı. Trabzonspor yönetimi, 3 futbolcu için noter ile tespit yaparken ceza verileceği de ifade edildi. Öte yandan Jose Sosa’yı ülkesinden Club Atletico Colon’un istediği dile getirildi. 33 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek isteyen Colon’un Trabzonspor’a reddetmeyeceği bir teklif yapacağı da iddia edildi. Sosa, ülkesine dönmek istediğini açıklamıştı.
Konular Spor Haberleri