Onur Ünlü kovduğu Ushan Çakır'la poz verdi!..

'Leyla ile Mecnun' dizisinde Ezgi Asaroğlu'nu darp eden Ushan Çakır'ı ekipten kovan ve "Gözüme gözükmesin" diye konuşan yönetmen Onur Ünlü, yeni filminin gala gecesinde Çakır'la birlikte objektiflere poz verdi!..

Onur Ünlü kovduğu Ushan Çakır'la poz verdi!..

İlk gösterimi 18. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde yapılan ve festivalde ’En İyi Film’, ’En İyi Senaryo’ ve ’Jüri Özel Oyunculuk Toplu Performans’ ödüllerini alan ’Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikâyesi’ filminin galası önceki gün Nişantaşı City’s Citylife sinemalarında yapıldı.

Galaya damgasını vuran olay ise yönetmen Onur Ünlü’nün yönettiği ’Leyla ile Mecnun’ dizisinde rol arkadaşı Ezgi Asaroğlu’nu darp eden Ushan Çakır’la aynı fotoğraf karesinin içine girmesi oldu.

’GÖZÜME GÖRÜNMESİN’ DEMİŞTİ

Çakır, filmde Okan karakterini canlandırıyor, Bir ay önce Çakır’ı Asaroğlu’nu darp ettiği için dizinin kadrosundan çıkaran Onur Ünlü, şiddetin asla kabul edilemeyeceğini söylemiş ve "Ushan Çakır adlı oyuncumuzun, sebep olduğu çirkin olayın ardından 1 saat içinde diziyle ilişkisi kesilmiş ve durum kendisine bildirilmiştir" diye bir basın açıklaması yapmıştı.

Yakın çevresine de "Ushan bir daha gözüme gözükmesin" demişti. Ancak bir ay sonra ‘Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikâyesi’ filminin galasında Ushan Çakır da vardı. Çakır, Ünlü’yle birlikte medya mensuplarına poz verdi.