Onyekuru kapış kapış

Sarı-kırmızılı kulüpte kiralık olarak forma giyen 21 yaşındaki futbolcuyu Fransa’dan Marsilya ve Monaco, Almanya’dan Dortmund, İspanya’dan da Sevilla kulüpleri yakın takibe aldı.

Onyekuru kapış kapış
Sabah Gazetesi'nden Mehmet Özcan'ın haberine göre son haftalardaki etkisiz performansına rağmen hocasının vazgeçmediği Henry Onyekuru, dünkü Antalyaspor maçına ilk 11'de başladı ve 2 gol attı. Bonservisi Everton'da olan Onyekuru'nun performansı Avrupa kulüpleri tarafından takip ediliyor. Fransa'dan Marsilya ve Monaco, Almanya'dan Dortmund ve İspanya'dan Sevilla, G.Saray'ın maçlarına özel scoutlar gönderdi. Nijeryalı yıldız ayrıca ülkesinin milli takımında oynamaya başladı ve İngiltere'de çalışma izni sorunu kalmadı. İngiliz basını, Everton'ın birçok talibi olan Onyekuru'yu 20 milyon Euro'ya satmayı hedeflediğini yazdı. Kiralık sözleşmesinde opsiyon olmayan genç futbolcu, sezon sonunda Everton'a dönecek.

ONYEKURU: "DEPLASMANLAR ZOR GEÇİYOR!"

Takım arkadaşlarına teşekkür eden Nijeryalı oyuncu, "Gol atıyorsam, tek başıma atmıyorum. Takım arkadaşlarımın yardımıyla atıyorum, onlarsız bir şey yapamam, onlara teşekkür ederim. Şampiyonluk yarışında kazanarak devam etmek istiyoruz. Deplasman maçları, iç saha maçlarına kıyasla daha zor geçiyor. Her şeyimizi vererek, tüm maçlarımızı kazanmamız gerekiyor" dedi.

Onyekuru kapış kapış

Aslan'ın suskun golcüsü Diagne dün muradına erdi. Attığı golün sevincini tribüne gidip taraftarıyla paylaşan Diagne, "Buraya gol atmak için geldim, bunu da gerçekleştirdiğim için özgüvenim arttı. Gollerimin devamı gelecek" mesajını verdi.

TERİM'DEN 11'DE 3 DEĞİŞİKLİK

Galatasaray'ın Erzurum'daki puan kaybından sonra teknik direktör Fatih Terim kadroda 3 değişikliğe gitti. Cezası sona eren Mariano sağ bekte Semih'ten formasını geri aldı. Orta sahada Selçuk'un yerine Emre Akbaba görev yaptı. Erzurum'da oyuna sonradan giren Mbaye Diagne Antalyaspor'a karşı ilk 11'deydi. Diagne'nin dönüşüyle Mitroglou yedek kulübesinin yolunu tuttu. Ön liberoda sadece Ndiaye ile maça başlayan Terim, 1-0 öne geçtikten sonra rakibinin tehlikeli geldiğini görünce ikinci yarıda taktik değiştirdi ve Emre Akbaba'nın yerine Donk'u oyuna aldı.

TERİM'DEN ÖĞRENCİSİNE PUAN YOK!

Cimbom'un hocası Fatih Terim, Antalyaspor'u çalıştıran eski öğrencisi Bülent Korkmaz'a rakip olduğu 4. karşılaşmada da galibiyet sevinci yaşadı. Bülent Korkmaz teknik direktörlük kariyerinde Kardemir Karabükspor, Başakşehir ve Antalyaspor'un başında, eski hocası Terim'in yönetimindeki Galatasaray'a karşı çıktığı 4 maçta da puan almayı başaramadı.
Konular Spor Haberleri