ORGANLARIMI BAĞIŞLAYACAĞIM

İki yıllık bir aradan sonra “Bahar Dalları” dizisiyle ekrana dönen Özlem Conker, rolünün de etkisiyle organlarını bağışlamaya karar verdiğini açıkladı.

ORGANLARIMI BAĞIŞLAYACAĞIM

“Kınalı Kar”, “Eksik Etek”, “Oğlum ıçin”, “Rüyalarda Buluşuruz” dizilerinde rol alan Özlem Conker, iki yıl önce dil eğitimi için kariyerini yarıda bırakıp Amerika’ya gitmişti. Setlere TRT 1’in yeni dizisi “Bahar Dalları” ile dönen güzel oyuncu, Amerika’ya gidişinin tek nedeninin dil eğitimi olmadığını söyledi.. “Bir dönem arka arkaya birçok projede yer aldım, bu yüzden ekrandan biraz uzaklaşmak istedim. ıyi de oldu. Hem oradaki ailemi ziyaret ettim, yeğenlerimi sevdim, hem de okula gittim. Okulum bir yıl sekiz ay kadar sürdü. ıngilizcem şimdi eskisinden daha iyi.”

Amacımız toplumu bilinçlendirmek          

Geçtiğimiz hafta ilk bölümü ekrana gelen “Bahar Dalları”nda kalp nakli bekleyen Ece karakterini canlandıran Conker, rolünü şöyle anlattı: “Kalbinden hasta bir kızı canlandırıyorum. Ölen kızın kalbi bana naklediliyor. Bu rolden sonra, ben de organlarımı bağışlamayı düşünmeye başladım. Organ bağışı gerçekten cesaret isteyen bir iş. Türkiye’de ne yazık ki insanlar bu konuda çok duyarlı değil. Bu konuda toplumu bilinçlendirmek niyetindeyiz.”

Türkiye’deki işler beni tatmin ediyor

Conker, “Yurtdışında oyunculuk teklifi aldınız mı?” sorusunu ise şöyle yanıtladı: “Ben burada yaşamaktan ve çalışmaktan gayet memnunum. Yurtdışına sadece seyahat için çıkmayı seviyorum. Başka bir yerde çalışmak veya bulunmak gibi bir düşüncem yok. Eğer işse, burada da çalışıyorum. Burada yaptığım işler beni tatmin ediyor. Yurtdışıyla ilgili bir kontağım yok. ısteyen herkesin yolu açık olsun.”