Orhan Pamuk gecelerde böyle sobelendi!

Orhan Pamuk, benim diyen çapkınlara taş çıkartıyor. Uzun süredir Aslı Akyavaş ile aşk yaşayan Nobel Ödüllü yazar, önceki gece Cihangir'de yabancı bir güzelle yakalandı. İkili, flaşları görünce birbirlerinden ayrıldı.

Orhan Pamuk gecelerde böyle sobelendi!
Takvim'den Halil Çilingir'in haberine göre Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk, özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Hintli yazar Kiran Desai aşkı ile uzun süre gündem olan Pamuk, sonra yaşadığı Karolin Fişekçi ilişkisiyle de magazin sayfalarının manşetlerini süsledi.

Fişekçi'den ayrıldıktan sonra sağlık sektöründe çalışan Aslı Akyavaş ile aşk yaşayan Orhan Pamuk, önceki gece ise şaşırtıcı görüntüler sergiledi. Cihangir'de bir grup yabancı arkadaşı ile sohbet eden Pamuk, flaşların patlamasıyla hemen kendisini karşı kaldırıma attı.

Orhan Pamuk'un neden paniklediğine kimse anlam veremezken durum sonradan anlaşıldı. Gruptan ayrılan genç ve sarışın güzel, el işaretleri yaparak Orhan Pamuk'a hangi tarafa gideceğini söyledi.

SORULARA YANIT YOK

Cihangir'de bulunan bir pizza dükkanında buluşan ünlü yazar ile sarışın güzel, buradan çıkışta aynı kareye girmekten kurtulamadı. Orhan Pamuk, kendisine yöneltilen tüm sorulara ise "Kolay gelsin arkadaşlar" demekle yetindi.