Ortadoğu'yu 'Serçe Sarayı' heyecanı sardı!

Ortadoğu’da hatırı sayılı bir hayran kitlesi olan Songül Öden, yeni dizisi Serçe Sarayı’nın Arap kanallarında yayınlanması için gün sayıyor.

Ortadoğu'yu 'Serçe Sarayı' heyecanı sardı!
Akşam'da yer alan habere göre Ortadoğu’da Gümüş dizisiyle tanınan Songül Öden, ‘Umutsuz Ev Kadınları’nın ardından ‘Serçe Sarayı’ dizisiyle Arap dünyasında fırtınalar estirmeye hazırlanıyor. Mert Fırat ve Alican Yücesoy’la birlikte başrol oynayan oyuncunun yeni dizisi Arapların yoğun ilgi göstermesi üzerine satışı gerçekleşti. Önümüzdeki günlerde Arap televizyon kanalında dönmeye başlayacak olan dizinin başrol oyuncusu Songül Öden’le ilgili olarak Araplar şimdiden ‘Songül ile yeniden’ başlığı altında haberler yayınlamaya başladı.

Bu durumdan bir hayli mutluluk duyan Öden, yaz tatilinde rotasını Avrupa yerine Ortadoğu’ya çevirecek ve oradaki hayranlarıyla tanışma fırsatı yakalayacak.  

Oyuncunun Kıvanç Tatlıtuğ ile beraber rol aldığı “Gümüş” dizisinin Arap ülkelerinde de yayına girmesi ile Ortadoğu’da büyük bir fana kavuşmuştu. Öden’in en son rol aldığı “Umutsuz Ev Kadınları” dizisi de NBC kanalında “Nessa Haerat” adı ile yayınlandı ve reyting listelerinde üst sıralara kadar yükseldi.