Otomobilinde başından vurulmuş halde bulundu

Adana'da bir kişi, otomobilinde başından tabancayla vurulmuş halde bulundu. Olay yerinde hayatını kaybeden şahsı vuran kişi ya da kişileri bulmak için polis araştırma başlattı.

Otomobilinde başından vurulmuş halde bulundu
Milliyet'te yer alan habere göre Adana'da bir kişi, otomobilinin içinde başından tabancayla vurularak öldürülmüş halde bulundu. Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Ova Mahallesi 44002 sokak  üzerinde bir şahsın otomobilinde vurulmuş olduğu anonsu üzerine polis ekipleri  olay yerine gitti.

Yapılan incelemede yol kenarında motoru çalışır halde bulunan 01 KS  534 plakalı otomobilin direksiyonunda ismi öğrenilemeyen bir kişi başından  vurulmuş halde bulundu. Olay yerine gelen acil servis ekiplerince yapılan  incelemede şahsın, olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Şahsın, başından tek kurşunla vurularak öldürülmüş olduğu  belirlenirken polis olay yeri çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Yapılan incelemenin ardından ceset, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna  kaldırılırken, olayı gerçekleştiren kişi ya da kişileri bulmak için polis geniş çaplı soruşturma başlattı.