Oya Germen 'o sözler' için ifade verdi!..

Temmuz ayında katıldığı bir TV programında Karolin Fişekçi için 'şizofren' diyen Oya Germen, mahkemede sözünden dolayı özür diledi ve uzlaşma istediğini söyledi

Oya Germen 'o sözler' için ifade verdi!..

Oya Germen, ressam Karolin Fiçekçi'nin Orhan Pamuk ile ilişkisinin olduğu dönemde konuk olduğu bir televizyon programında, "Bu kadındaki semptomlar şizofreni belirtisi gösteriyor" demesi mahkemeye taşınmıştı. Fişekçi, 29 Haziran'da Germen hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul 4. Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada sanık Oya Germen hazır bulundu. Fişekçi'nin katılmadığı duruşmada Germen ifadesine "Öncelikle sözlerimle Karolin Hanım'ı rencide ettiğim için üzgünüm" diyerek başladı.

'MÜVEKKİLİM UZLAŞMAK İSTEMİYOR'

Germen televizyon programına "O tarihte, sürekli Fişekçi ile Orhan Pamuk arasındaki ilişki konuşuluyordu. Ben de Pamuk'un bu şekilde gündeme gelmesinden rahatsızdım. Ben de bunu 'şizofren bir davranış' olarak yorumladım" dedi.

Oya Germen, "Şizofren dememem gerekiyordu. Mahkemenin sonucu ne olursa olsun kendisinden özür dileyeceğim" diye konuştu. Germen, hakimin sorusu üzerine uzlaşma istediğini ifade etti.

Fişekçi'nin avukatı Erdem Eren ise müvekkilinin uzlaşmak istemediğini söyledi. 

SABAH İNTERNET SİTESİ