Oyuncu Serra Yılmaz ne demek istedi?..

Serra Yılmaz’ın, "Türk olmak nasıl bir şey" sorusuna “Evet Türküm ama bu benim suçum değil” sözleriyle yaptığı şaka Amerika’da yaşayan Türkler tarafından büyük tepkiyle karşılandı.

Oyuncu Serra Yılmaz ne demek istedi?..
ABD’de yaşayan Türklerden oyuncu Serra Yılmaz’a tepki

Hürriyet'te yer alan habere göre
oyuncu Serra Yılmaz, CNN International kanalında yayınlanan, dünyaca ünlü televizyon programcısı Antony Bourdain’in sunduğu “Parts Unkown” programına konuk oldu.

Serra Yılmaz’ın, Bourdain’in "Türk olmak nasıl bir şey" sorusuna “Evet Türküm ama bu benim suçum değil” sözleriyle yaptığı şaka Amerika’da yaşayan Türkler tarafından büyük tepkiyle karşılandı.

Serra Yılmaz ve Antony Bourdain bir taraftan Türk yemeklerini tadarken bir taraftan da sohbet ediyorlardı. Programın sunucusunun sohbet sırasında, "Türk olmak nasıl bir şey?" sorusu üzerine masada oturan üçüncü kişi, "Serra Türk müsün?" sorusuyla Bourdain'i Yılmaz'a yönlendirdi. Oyuncu, "Evet Türküm, ama bu benim suçum değil” şeklinde imalı bir cevap verdi. Hatta bu cevap masada gülüşmelere neden oldu...

Serra Yılmaz’a özellikle Twitter üzerinden tepki yağdı. Oyuncu Twitter hesabından, birçok eleştiriye tek tek cevap vererek espri yaptığını vurguladı. 

BU ANTHONY BOURDAIN’İN TÜRKİYE’DEKİ İKİNCİ PROGRAMI

Ünlü Şef Aşcı Antony Bourdain Amerika’da reyting rekorları kıran Parts Unkown programı ile Türkiye’ye ikinci defa geliyor. Son yaptığı programı İstanbul’da çeken ve genel olan program konsepti dışında daha çok Türkiye politikasını ve Gezi Parkı olaylarını ekrana taşıyan Bourdain bu sefer Türkiye’nin dış dünyadaki tanıtımında rol oynadı.

ERMENİ ESNAF: "YAKINDA BU ÜLKEDE HİÇBİR ERMENİ GENÇ KALMAYACAK"

Perşembe pazarında yaptığı çekimler sırasında Ermeni bir Türk vatandaşının işlettiği restoranı ziyaret eden Bourdain’in, “Ermenilerin Türkiye’deki geleceğini nasıl görüyorsunuz?” sorusuna, restoran sahibi “Yakında işler böyle giderse bu ülkede hiçbir Ermeni genci kalmaz hepsi bu ülkeyi terk eder” diye cevap verdi.

Oyuncu Serra Yılmaz ne demek istedi?..

Oyuncu Serra Yılmaz ne demek istedi?.. - Resim : 2