Ümit Özat ve Şenol Güneş tokalaşmadı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale kaldıkları maç sonrası yaptığı açıklamaları Mevlana'nın sözleriyle süsledi.

Özat ve Güneş tokalaşmadı!
Sabah'ta yer alan habere göre İstanbul'daki karşılaşma sonrası Ümit Özat ile yaşadıkları söz düellosu da hatırlatılan Güneş, şöyle konuştu: "Turu geçtiğimiz için mutluyuz. İki maça baktığımızda hak ettiğimiz bir tur oldu. İlk maç sonrası görüntülere bakarsanız, maç sonunda iki konuşmam var. Ama bu sözler başka alanlara götürüldü. Onun için size Mevlana'nın bir sözünü söyleyeyim, 'Bazen diyorum ne olacak söyle gitsin. Sonra diyorum söyleyince ne olacak, sus bitsin.' Ben de şimdi öyle yapıyorum!"

TOKALAŞMADILAR

Ümit Özat ile Şenol Güneş arasında ilk maç sonrası yaşanan söz düellosunun Ankara'ya yansıması merak ediliyordu. Gözler maçtan önce iki hocanın tokalaşıp tokalaşmayacağındaydı. Güneş sahaya çıkan en son isim olduğu için tokalaşma gerçekleşmedi. İki hoca da saha kenarında hakem kararlarına itiraz ederken, objektiflere böyle yansıdı.

'AYI ASİL BİR HAYVANDIR'

G.Birliği Teknik Direktörü Ümit Özat maç sonunda kendisine yapılan tezahüratlar ve hakem hakkında konuştu. İşte o sözler: "Ben Özgür Yankaya ile son 5 maçımı da kazanamadım. Olabilir ama önemli olan niyet. Gözünün önündeki faulü görmemek tuhaf. Bir tarafta 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' diye bağırıyorlar. Diğer tarafta 'Ayı Ümit'. Ayı asil bir hayvandır. Tip de gelip geçicidir. F.Bahçe ve Beşiktaş'a yapılan hatalar 3 gün konuşuluyor. Bizim gibi takımların sadece hakemle puan kazandığı düşünülüyor. Böyle bir şey yok."
Konular Spor Haberleri