Özcan Deniz'le ilgili şok eden ihanet iddiası!

Kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi Feyza Aktan ile nikâh masasına oturmaya hazırlanan şarkıcı Özcan Deniz'in müstakbel eşini eski sevgilisi Buse Narcı ile aldattığı iddia edildi.

Özcan Deniz'le ilgili şok eden ihanet iddiası!
Milliyet'te yer alan habere göre ünlü sanatçı Özcan Deniz yaklaşık 1.5 yıldır aşk yaşadığı hamile sevgilisi Feyza Aktanile nikah masasına oturmaya hazırlanıyordu. Düğün hazırlıklarına başlayan çiftin arasının açıldığı öne sürüldü.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Magazin D’ programının haberine göre; Özcan Deniz'in, müstakbel eşini eski sevgilisi Buse Narcı ile aldattığı iddia edildi.

Bir otelde buluşan eski sevgililer, kameralara yakalandı.

Özcan Deniz'le ilgili şok eden ihanet iddiası!

İLK AÇIKLAMA BUSE NARCI'DAN GELDİ

Özcan Deniz ile yasak aşk yaşadığı iddia edilen Buse Narcı çıkan haberlerin ardından ilk kez konuştu. Sosyal medya hesabından haberleri yalanlayan Narcı şunları söyledi: "Bugün hakkımda çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır ve tamamen asılsızdır. Basın mensuplarından rica ediyorum bu tarz haberlere itibar etmeyin. Kendisiyle bir yıldır görüşmüyorum. Yakında çocuğu olacaktır. Onun ve benim ailemi düşünerek hareket etmenizi bekliyorum, bütün basın mensubu arkadaşlardan…"