Özer Hurmacı neden forma giyemiyor?..

Trabzonspor’un devre arasında 1,5 yıllığına Kasımpaşa’dan kiraladığı Özer Hurmacı kulüpler arasındaki anlaşma nedeniyle bugün forma giyemeyecek. Hami Mandıralı’nın bu durumdan üç gün önce haberdar olduğu ortaya çıktı.

Özer Hurmacı neden forma giyemiyor?..

Trabzonspor’un geçtiğimiz hafta Sivasspor’u farklı yendiği maçta ortaya koyduğu futbol ve attığı şık golle dikkatleri üzerine çeken Özer Hurmacı, bugün Kasımpaşa ile oynanacak karşılaşmayı tribünden izleyecek.

Bordo-mavili takımın ara transferde Kasımpaşa’dan 1,5 yıllığına kiraladığı 27 yaşındaki futbolcu, kulüpler arasındaki özel anlaşma nedeniyle karşılaşmada görev yapamayacak. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun transfer görüşmeleri sırasında Kasımpaşa‘dan gelen teklifi kabul ettiği ve Özer’in bu nedenle takımdaki yerini alamayacağı kaydedildi.

Teknik Sorumlu Hami Mandıralı ise ilk 11’de sahaya sürmeyi düşündüğü Özer Hurmacı’nın ikili anlaşma yüzünden Kasımpaşa’ya karşı forma giyemeyeceğini üç gün önce öğrendi. Bordo-mavili yöneticilerin hafta arası Mandıralı ile bir görüşme yaparak, başarılı futbolcuyu kadroya almamasını istedikleri öğrenildi. Teknik patron Mandıralı, tribüne göndereceği Özer’in yokluğunda sakatlığı düzelen Colman’a ilk 11’de görev verecek.

Bu arada Hami Mandıralı, Kasımpaşa maçının yükselişe geçmek için çok önemli olduğunu söyledi. Genç çalıştırıcı, “Sivas maçından beraberlik veya yenilgiyle ayrılsaydık sıralamadaki yerimiz çok daha farklı olabilirdi. Sivas galibiyetinin daha anlamlı olması için Kasımpaşa’yı da mutlaka yenmeliyiz” dedi.

SKORER

Konular Spor Haberleri