Özge Borak babasıyla aynı sahnede

Çiğdem Erken’in “Sahnelerden Aşk Şarkıları” adlı özel konseri ünlü isimleri bir araya getirdi. Gökçe Bahadır’dan Selçuk Yöntem’e Çağan Irmak’tan Songül Öden’e birçok ünlü isim 22 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde Enka Oditoryumu’nda sahneye çıkıp şarkı söyleyecek.

Özge Borak babasıyla aynı sahnede
Hürriyet'te yer alan habere göre Müzisyen Çiğdem Erken, 22 Mart Dünya Tiyatro Günü için “Sahnelerden Aşk Şarkıları” adlı özel bir konser düzenliyor.

Enka Oditoryumu’nda yapılacak konserde Çiğdem Erken ve orkestrasının seslendireceği şarkılara ünlü isimler de eşlik edecek.

Selçuk Yöntem, Tilbe Saran, Hatice Aslan, Songül Öden, Çağan Irmak, Gökçe Bahadır, Özge Borak, Selçuk Borak, Cemal Hünal, Serkan Keskin ve Dilek Türkan, bugüne kadar tiyatro sahnelerinde yankılanmış en güzel aşk şarkılarını söyleyecek.

Gecede Tilbe Saran “Cabaret” müzikalinden şarkılar seslendirecek.

Serkan Keskin, “3 Kuruşluk Opera”nın ünlü “Mack The Knife” şarkısı ile sahnede olacak.

Özge Borak, kendisi gibi oyuncu olan babası Selçuk Borak ile birlikte sahneye çıkacak. Baba-kız “Cabaret” müzikalinden “Money” adlı şarkıyı söyleyecek.

Selçuk Yöntem, Tanju Okan şarkılarıyla, Songül Öden Nat King Cole’un ünlü şarkısı “Love” ile, Hatice Aslan da “İspanyol Meyhanesi” şarkısıyla izleyici karşısına çıkacak.

Ünlü yönetmen Çağan Irmak ise “Cahide” müzikalinden bir şarkı söyleyecek.

Konser, saat 20.30’da başlayacak.