Özge Borak mutlu haberi duyurdu!..

Geride bıraktığımız gün anneannesinin yoğun bakımda yattığı bilgisini takipçileriyle paylaşan Özge Borak, iyi haberi verdi.

Özge Borak mutlu haberi duyurdu!..
Sözcü'de yer alan habere göre son olarak "Güldür Güldür" adlı programda izlediğimiz Özge Borak, anneannesinin sağlık durumuyla ilgili bir paylaşımda bulunmuş ve onun yoğun bakımda olduğu bilgisini takipçileriyle paylaşmıştı. Takipçilerinden anneannesinin sağlık durumunun iyiye gitmesi adına dua isteyen Özge Borak, mutlu haberi yine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerine duyurdu.

İŞTE ÖZGE BORAK’IN O PAYLAŞIMI!

“Haberler iyi çok şükür Anneannem yoğun bakımdan çıktı, kritik olan iki günü de sorunsuz atlattı. Şimdi dourumu her gün biraz daha iyiye gidiyor. Eve çıktığı günü de göreceğiz evvelallah. Daha önce de dediğim gibi bu süreçte tanıdık, tanımadık destek olan, arayan, mesaj gönderen, koşup gelen, dua eden herkese sonsuz teşekkür ederiz. Güç oldunuz bize, eksik olmayın… Yoğun bakım kapılarında çaresizce “Sizinki nasıl oldu?” diye sorarak, beraber beklediğimiz insanlara da acil şifalar diliyoruz. O iyiye gidiyor, böylece biz de iyi oluyoruz. Diliyorum ki darısı başınıza olsun.”

Özge Borak mutlu haberi duyurdu!..