Özge Ulusoy'dan sürpriz 'Hacı' atağı!

Ünlü model Özge Ulusoy, Hacı Sabancı’yı tamamen sildi! 6 yıllık aşkının adının baş harfini sol ayak bileğine kazıtan Ulusoy, önceki gün bu dövmeyi sildirdi.

Özge Ulusoy'dan sürpriz 'Hacı' atağı!
Takvim'de yer alan habere göre sosyetik iş adamı Hacı Sabancı'yla 6 yıllık aşkı geçtiğimiz ay biten Özge Ulusoy, tüm yaşadıklarını tarihe gömdü. Ulusoy, ayrılıkla birlikte eski aşkıyla çekilen instagram'daki fotoğraflarını silmişti. Güzel model, şimdi de aşkını vücudundan sildi. Sabancı'yla bir dargın bir barışık aşk yaşayan ünlü model, 2012'de sevgilisinin adının baş harfi olan 'H'yi sol ayak bileğine kazıtmıştı. Ulusoy, ilk ayrılık sonrası 'H' harfini 'kalp' dövmesiyle kapattı.

DÖVME UĞURSUZLUK MU?

Özge Ulusoy, ikinci denemenin ardından geçtiğimiz ay yaşadığı son ayrılıkla hüsrana uğrayıp önceki gün yeniden bir dövme operasyonuna girişti. Ünlü model bu kez de 'kalp' dövmesini kocaman pembe bir 'orkide' ile gizledi. Yeni dövmesinin fotoğrafını paylaşıp, "Orkidem yerine alışıyor. Yavaştan ortaya çıktı bile. 'Mağrur' ve 'gururlu' demekmiş" diye yazan Ulusoy'un Hacı Sabancı'ya üstü kapalı göndermesi de dikkat çekti.

Özge Ulusoy'dan sürpriz 'Hacı' atağı!

Bu arada boşanma arefesinde olan Ebru Destan'ın "Ben de dahil olmak üzere kim dövme yaptırdıysa aşkından ayrıldı. Uğursuz geliyor" sözü de bir kez daha kanıtlanmış oldu.

AŞKA AİLE ENGELİ

İkilinin ayrılık nedeninin, Sabancı Ailesi'nin güzel modele vetosu ve sosyetik iş
adamının yaptığı çapkınlıklar olduğu konuşulmuştu.