Özge Ulusoy'un gurur pozu

Podyumların en gözde isimlerinden Özge Ulusoy'un keyfine diyecek yok...

Özge Ulusoy'un gurur pozu
Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre yaklaşık 5 yıldır Hacı Sabancı ile aşk yaşayan güzel model, Sabancı Ailesi'nin kendisine karşı tutunduğu tavır yüzünden hayli üzgündü. Özellikle Arzu Sabancı'nın kendisini istemediğine dair çıkan haberlerle morali bozulan Özge Ulusoy, geçtiğimiz günlerde rahat bir nefes aldı.

YÜKLÜ ALIŞVERİŞ YAPTI

Arzu Hanım, katıldığı bir davette "Çocuklarım kariyerini yaptı. Gönüllerinden kim geçiyorsa evlenebilirler. Onlar mutlu olsun ben zaten mutlu olurum" diyerek oğlunun Özge Ulusoy ilişkisine artık onay verdiğini açıkladı. Güzel model, bu açıklamadan hemen sonra da müstakbel kayınvalidesinin Zorlu Center'daki mağazasında görüldü.

ÖZGE'NİN GURUR POZU!

Arzu Sabancı'nın tasarladığı ürünlerden satın aldığı konuşulan güzel model, dün de Arzu Hanım'la arasındaki buzların eridiğini sosyal medyadan gözler önüne serdi.

Özge Ulusoy, Arzu Sabancı'nın tasarladığı bir bluzla objektiflere poz verip bu kareyi de instagram'da paylaştı. Bluzun markasını soran takipçilerine de gururla 'Pinko Turkey' yanıtı veren ünlü model için "Özge Ulusoy, kayınvalidesinin tasarladığı kıyafetlerle bir başka şık ve mutlu" yorumları yapıldı...