Özgecan Aslan'ın katili öldürüldü!..

Kaldıkları cezaevinde saldırıya uğrayarak ağır yaralanan Özgecan Arslan'ın katili Suphi Altındöken hayatını kaybetti, Altındöken'in babası Necmettin Altındöken'in tedavisi sürüyor...

Özgecan Aslan'ın katili öldürüldü!..
Habertürk'te yer alan habere göre Mersin'in Tarsus İlçesi'nde hunharca öldürülen üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Özgecan Arslan'ın katili 26 yaşındaki Ahmet Suphi Altındöken cezaevinde öldürüldü. Babası Necmettin Altındöken ise saldırıda yaralandı.

Türkiye'de ölümüyle infial yaratan Özgecan Aslan'ın katil zanlısı Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altındöken, Adana E Tipi Kapalı Cezaevi'nde saldırıya uğradı. Silah sesleri duyulurken baba ve oğlu ağır yaralandı.

İlk bilgilere göre Necmettin Altındöken'de 2, oğlunda ise 1 kurşun yarası tespit edildi. Tedavi altına alınan Suphi Altındöken hayatını kaybederken, baba Necmettin Altındöken'in tedavisi sürüyor.

AMCASI: "ÖLDÜĞÜNE ÜZÜLDÜM"

Amcası Yaşasın Aslan, Habertürk TV'ye yaptığı açıklamada, "Neden diye sordum. Cevap bulmak için çaba harcadım. Şu an çok net söylüyorum üzüldüm, ölmemeliydi. Bu kadar basit ölmemeliydi, yaşamalıydı. Her gün bu acıyı yaşamalıydı. Annesi ve babası iyi değiller" dedi.

Özgecan Aslan'ın annesi Songül Aslan, "Hiçbir şey benim kızımı geri getiremez" derken; babası Mehmet Aslan ise, "Öldülerse diyecek bir sözüm yok" yorumunu yaptı.

AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEEBET ALMIŞTI

Özgecan'ın katili Ahmet Suphi Altındöken, babası Necmettin Altıdöken ile arkadaşı 20 yaşındaki Fatih Gökçe, ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırılmıştı.