Özgür Ozan'dan ilginç sözler...

"Çocuklar Duymasın" dizisinde ki 'light Selami' rolüyle iyi bir çıkış yakalayıp Arka Sokaklar dizisiyle ününe ün katan Özgür Ozan'dan ilginç açıklama...

Özgür Ozan'dan ilginç sözler...

İleride sinema filmi yapmak istediğini şu sözleriyle belirten Ozan, ’’Bizde büyüdüğümüz zaman inşallah abilerimiz ablalarımız gibi sinema filmi yapacağız’’ diyerek belirtti.

Sevilen dizi Arka Sokalar’ın 6.sezonuna girdiğini söyleyen başarılı oyuncu hep birinci sırada olduklarını ve projenin devam edeceğini söyledi. İnsaların onları sahiplenmesini çok sevdiğini söylenen Ozan, güldüren rollerin üzerine yapışmasından da rahatsız olmadığını ekledi. Aksiyon ve heyecanının dizi de hiç bitmeyeceğini söyleyen Ozan, ’’Her hafta bir sinema filmi çekiyoruz’’ diyerek anlattı. Çocuklar Duymasın’a yeniden dahil olup olmayacağı sorulunca esprili bir şekilde yanıt veren ünlü oyuncu ’’Arka Sokaklar’da şehit olursam Çocuklar Duymasın’a geri dönerim’’ dedi. Başarılı oyuncu "Çocuklar Duymasın" ekibinin yeniden bir araya gelip kendisinin eksik olmasının içini burktuğunu söyledi.