Özlem Önal'ın ultra lüks aşkı!

2013’ten beri ABD’de yaşayan Özlem Önal’dan haber var! Dünyaca ünlü sosyetiklerle dost olan Önal, İngiltere’nin en zengin iş adamlarından Aleksander Gilkes ile kısa bir süre önce aşk yaşamaya başladı.

Özlem Önal'ın ultra lüks aşkı!
Takvim'de yer alan habere göre Dünya jet sosyetesi bu dedikoduyla çalkalanıyor… Bugüne kadar iş dünyasındaki başarılarıyla adından söz ettiren ve şu sıralar Miami'de 90 milyon dolarlık büyük bir proje üzerinde çalışan Özlem Önal, yeni bir aşka yelken açtı. Okyanus kenarında 40 milyon dolara aldığı binaya 150 bin metrekarelik, 80 odalı, ultra lüks bir otel yapmayı planlayan Önal'ın iş hayatındaki başarısının yanı sıra özel hayatında da yüzü gülüyor.

EVLENİP BOŞANDI...

2013 yılından bu yana hayatını ABD'de sürdüren Dedeman Holding'in varisi Önal, dünyaca ünlü aktör Josh Lucas ve Yeni Zelandalı işadamı Eric Watson'la yaşadığı aşkın ardından şimdi de gönlünü İngiliz müzayedeci Aleksander Gilkes'e kaptırdı. New York'un önde gelen tasarımcılarından Misha Nonnoo ile 2012'de Venedik'teki görkemli düğünle evlenen ve bu evliliği geçtiğimiz yıl sona eren Gilkes'in Önal'la yaşadığı aşk ise ABD'deki bazı dedikodu siteleri sayesinde ortaya çıktı.

DAVETLERDE YAN YANA

Dünyaca ünlü isimlerle yakın dost olan Türk işkadınının Gilkes'le yaşadığı aşk, ABD basınında büyük yankı uyandırdı. 38 yaşındaki Gilkes, yakın dostlarının vasıtasıyla tanıştığı ve kendisinden çok etkilendiği Özlem Önal'la New York'taki VIP davetlerde boy göstermekten de çekinmeyince aşk dedikoduları ABD'de iyice alevlendi. Bu arada İngiliz sosyetiğin kurduğu müzayede ve sanat evi 'Paddle8' sayesinde Prens William ve eşi Kate Middleton'la Prens Harry gibi İngiliz kraliyet ailesinin üyeleriyle de yakın dostluğu bulunuyor.

EN YAKIN DOSTU PRENS WİLLİAM

Misha Nonnoo ile 2012'de Venedik'te görkemli bir törenle evlenen Aleksander Gilkes'in düğününe Prens William'la Kate Middleton da katılmıştı. Gilkes, Prens'in en yakın dostlarından da biri.

Özlem Önal'ın ultra lüks aşkı!

2012'de Venedik'te evlenen İngiliz iş adamı, hem düğünü hem de 2016'daki boşanmasıyla olay yaratmıştı.