Paltrow'dan iddialı bir itiraf!..

42 yaşındaki iki çocuk annesi Gwyneth Paltrow'dan iddialı açıklama: "20 yıl öncesine göre vücuduma çok daha fazla güveniyorum..."

Paltrow'dan iddialı bir itiraf!..
Sabah'ta yer alan habere göre Hollywood'un en ünlü yıldızların Gwyneth Paltrow, kendisini hayatında hiç olmadığı kadar formda hissettiğini söyledi.

Women's Health dergisinin ABD edisyonuna konuşan güzel yıldız; diyet, egzersiz ve güzellik sırlarını paylaştı. İşte 42 yaşındaki iki çocuk annesi Paltrow'un anlattıkları:

"42 yaşında, vücuduma hiç güvenmediğim kadar çok güveniyorum. Bikinimin içinde 20 yıl öncesine göre çok daha rahatım.

Hafta içi her günüm aynı rutinle geçiyor. Çocuklarımı okula bırakıyorum, sonra bir saat dans-kardiyo yapıyorum ve işe gidiyorum.

Güne bir fincan kahveyle başlarım. Sabahları kahve içmezsem hiç iyi görünmüyorum. Egzersizden sonra ise smoothie içerim.

Öğle yemeğinde genelde büyük bir ızgara tavuklu salata yerim. Akşam yemeğinde ise canım ne istiyorsa onu yiyorum. Bazı geceler çocuklarla birlikte kızarmış tavuk ile brokoli veya fırında tavuk, patates ve makarna yiyorum.

Yemek felsefem; Hiçbir şey yasaklanmamalı! Çocuklarıma hiçbir zaman 'Bunu yiyemezsin' demem.
Geçtiğimiz günlerde bir seyahatim sırasında, uçak çok kötü türbülansa girdi. 'Lanet olsun' deyip gün ortasında bir Bloody Mary içtim.

Güzellik ürünlerine düşkün değilim. Daha çok egzersiz yapmaya, gülmeye, sekse ve kendin olmaya inanıyorum. Evde maskeler yapan ve kullanan biri olmadım hiç."