Pamela Spence: "Yalnızlığı seviyorum!"

‘Aşk Listesi’ oyunuyla seyirci karşısına çıkan Pamela Spence, hayalindeki erkeği anlattı: “Fikirleri, hayata bakışı, kurduğu cümlelerle beni etkilemeli. Aşık olacağım kişide zekaya bakarım”

Pamela Spence: "Yalnızlığı seviyorum!"
Milliyet'ten Senem Aydın'ın röprotajı...

- ‘Aşk Listesi’ sizin gözünüzden nasıl bir Oyun?


İnsanların hayalleriyle gerçeklerinin çoğu zaman mutluluk getiremeyeceğini öğreten bir oyun. Beklentilerimizi çoğunlukla zorlamayıp, olanla idare etmenin doğru mu yanlış mı olması gerektiğini sorguluyor. Keyifli, eğlenceli, duygusal ve hüzünlü yanları da olan bir oyun.

- Anneniz “Kendini oynuyorsun” yorumunu yapmış. Sizce doğru mu?

Fazla dinamik ve coşkulu yanlarıyla kendimi oynuyorum, evet. Ama tamamıyla kendimi değil, orada bir karışıklık olmasın. Bazen çok coşarken, bir anda sessizliğe bürünebilirim çünkü.

- Oyunda ‘ideal insan’ı bulmak için özellikler sayılıyor. Sizin hayalinizdeki ideal insan profili nasıl?

Ana hatlarıyla belli özellikler vardır ama herkeste farklı bir şey bulursun. Ben aşık olacağım kişide öncelikle zekaya bakıyorum. Fikirleri, hayata bakışı, kurduğu cümlelerle beni etkilemeli. Öyle bir laf etmeli ki “Vayyy” demeliyim içimden. Güçlü bir duruşu olmalı. Tutarsız bir adama aşık olamam.

- Öyle biriyle karşılaştınız mı?

Çok yakınından geçtim...

- Kadın - erkek ilişkileri üzerine kafa yorar mısınız?

Ben daha çok içinde fırtınalar kopartanlar sınıfındayım. Arada dışarıya çıkar tabii bu fırtınadan kasırgalar... Günlerce, haftalarca beynimi yorar, kalbimi ağrıtır, sonra alışmaya çalışırım. İlişkiyi seven biri kadar yalnızlığı da çok seven, kendimle olmayı bazen hiçbir şeye değişmeyecek bir insan olurum.

- Yeniden evlenmeyi düşünür müsünüz?

Dürüstlük ve güven olduğu sürece evlilik güzel bir kurum. Temellerinin sağlam atılması gerek. Ben mantık evliliğine göz kırpmam, olacaksa aşk evliliği olacak. Uzun zamandır yeniden evlenmeyi düşünmedim.

- Anne olma hayaliniz var mı?

Dünyanın en zor işlerinden biri iyi bir anne olabilmek. Bazen süslüyor ama çabuk sona eriyor. Pek yapabileceğim     bir şey olduğunu düşünmüyorum ama kesinlikle hayır demiyorum. Hayat bu, neler getireceğini kimse bilemez.

‘Müzik her zaman hayatımda’

- Annenizle Nişantaşı’nda bir butik açmıştınız. Ticarete devam ediyor musunuz?

Maalesef onu sürdürmedik, çok az süre açık kaldı. Gerek benim işlerim, gerek annemin işleri dolayısıyla pek yürütemedik. Şimdilik ticaret hayatı askıda...

- Müzik çalışmaları nasıl gidiyor?

Yeni single için hazırlıklarım var. Sonrasında belki bir albüm de gelebilir ama tarih veremiyorum. Single’ı baharda çıkarmayı düşünüyoruz. Onun dışında düzenli olarak her ay Moda Deniz Kulübü’nde sahne alıyoruz.

- “Kariyerime yurt dışında devam etseydim şimdi nasıl bir hayatım olurdu” diye düşündünüz mü hiç?

Daha geniş kitlelerce tanınıp performanslar yapabilirdik... Burada ne yazık ki sahneye şov katmak neredeyse imkansız. Öyle olsaydı, daha enteresan konserlerim olurdu. Ama yine her zaman müzik olurdu hayatımda...

‘Pilates ve okçuluk yapıyorum’

- Çok fit görünüyorsunuz. Formunuzu nasıl koruyorsunuz?

Sertifikalı pilates eğitmeniyim. Uzun yıllardır pilates yapıyorum. Kahvaltıyı çok severim, akşam çok geç saatlerde bir şey yemem. Aslında herkesin bildiği klasik şeyler, özel bir çaba sarfetmiyorum. Geçtiğimiz yıl wing chun yaptım, şimdi pilates ve bazen okçuluk yapıyorum.

- Güzellik sırlarınız neler?

Cilt bakımına özen gösteririm, makyaj öncesi ve sonrası bakım kremlerim, toniklerim var. Ama çok çok özel şeyler değil, her kadının kullandığı türden.
Konular Röportaj