Pana Film'den usta oyunca büyük şok!..

Usta oyuncu Zihni Göktay katıldığı bir TV programında kendisi ile ilgili şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Pana Film'den usta oyunca büyük şok!..

Usta oyuncu Zihni Göktay, konuk olduğu bir programında şaşırtan açıklamalar yaptı:

"Dizilerde yaşanan aşklar bana bir zamanların ünlü dizisi 'Aşk Gemisi'ni hatırlatıyor…Aşk gemisine yolcular biner, aşk yaşar ve yolculuk bitince herkes bavulunu alıp ayrılır…Ne Akdeniz'de gemim var ne de Ege'de bir yatım, bir kütüphanem bir de çekyatım! Yeni bir dizi için teklif getirdiler. Kurtlar Vadisi'nin yapımcılarından 2000 Lira bölüm başı önerdiler, komik geldi kabul etmedim. Bölüm başı 7500 lira istedim.

50 yılımı tiyatroya verdim. Aldıkları paralar oyunculara helal olsun. Bir dizi çekiyorduk. Akşam 19.30'da başladığımız çekimler, sabah 08.30 olmasına rağmen halen daha devam ediyordu…Eşim çıkageldi sete; yapımcının yanına gitmek istediğini söyledi ve yapımcıya ”Biz” dedi, "Aç değiliz, açıkta değiliz. Haftalardır eşim sabaha karşı geliyor eve. Lütfen senaryo icabı eşimi memleketine gönderin; eşim bana ve çocuklarıma lazım!” dedi.

Kağıttan kayığım bile yok leğende yüzdürmek için ama mutlu ve huzurlu bir ailem var! Cennet Mahallesi'nin yeniden başlayacağı haberlerinin çıkması üzerine genel koordinatör Yılmaz Ekmekçi ile konuştum.. “Yok öyle bir şey.” dedi. Bir ara akıllarından geçtiğini söyledi. Olur da tekrar olursa ve çağrılırsam giderim. Şahan başarılı bir komedyen, halkımız rağbet gösteriyorsa o da film çekecek. Düğün Dernek'in de devamı gelebilir. Cem Yılmaz ile Şahan'ı mukayese edersen ; Cem Yılmaz o kadar güzel sunuyor ki; Ata'yı da çok beğeniyorum. Recep İvedik'ten rol teklifi gelse de; Her hıyar gösterene tuzla koşmak istemem. Oynamak da istemem. Evliliğimde sıkıntı oluşturacak rollerde de yer almam. Örneğin ateşli sahneleri asla kabul etmem!