Papaz Brunson hakkındaki gerçekler ortaya çıktı!

Trump’ın ısrarla iadesini istediği Brunson'un marifetlerini gizli tanık deşifre etti: 'Kürt papaz' olarak anılan Brunson, PYD’ye gönderilen silahlar için ABD'ye koordinat veriyordu.

Papaz Brunson hakkındaki gerçekler ortaya çıktı!
Akşam Gazetesi'nden Atakan Şen'in haberine göre casusluktan 35 yıl hapisle yargılanan ABD'li papaz Andrew Craig Brunson, ikinci kez hakim karşısına çıktı. Duruşmada dinlenen gizli tanık Serhat’ın ifadeleri papazın tüm kirli çamaşırlarını ortaya döktü:

HIRİSTİYAN KÜRT DEVLETİ!

Brunson, Hıristiyan hareketi başlatıp Hıristiyan bir Kürt devleti kurmak istiyordu. Kiliseden insanları evlendiriyordu. Bunlardan biri Suriyeli mülteci Muhammed Ahmet’ti. Brunson ve eşi, Muhammed Ahmet’i misyoner Louis ile evlendirdi.

PKK MİSYONERİYDİ!

HDP içinde ‘Kürt Papaz’ olarak anılmaya başladılar. Mardin’de onun için kilise açılmıştı. Hayatları değişti lüks bir yaşamları oldu. Muhammed Ahmet, Suriyeli mülteciler ve 81 ilden Kürtlerin Hıristiyan olması için çalışıyordu. Eşi Louis tarafından yönetiliyor ve kontrol ediliyordu. Yıllarca mülteci kampında mültecilere İncil dağıtıldı. Seçilen mültecilerin İzmir’e getirildiği anlatılıyordu. Bu mülteciler İzmir’den bu yapı sayesinde Avrupa’ya gönderildi. Savaşmak isteyenlerin de tekrar geri gönderildiğini duydum. Bunlar insani yardım olarak anlatılsa da Kürdistan kurulması için yapıldığını duydum. PKK’yı dinsel bir örgüt haline getiriyorlardı. Amerika’nın PKK/PYD’ye gönderdiği silah yardımlarının nereye atılacağının koordinatlarını Brunson’un bu misyoner ekibi veriyordu. Bunu yıllarca elçilikte çalışmış bir diplomatın oğlundan öğrendim.

KİLİSEDE PKK BAYRAKLI PASTA KESTİLER

Gizli tanık Serhat: Andrew tutuklanmadan önce Muhammed ve eşi misyoner Louis’i havaalanından Belçika’ya yolcu etti. Türkiye, İran, Irak, Suriye’yi savaşla ve terörle Hıristiyan devleti yapmaya çalışıyorlar. Hani İncil’de barış ve sevgi vardı? Biz sevgi bulmak için kiliseye gidiyorduk silahlar vardı. Silahlar verdiğim belgelerde var. Belçika’da kilisede her hafta üzerinde haç işareti olan PKK bayraklı pasta kesiliyordu.