Paris'te silah sesleri yükseldi!..

Fransa'da asker, Louvre Müzesi'ne girmeye çalışan bıçaklı bir kişiyi ateş açarak durdurdu.

Paris'te silah sesleri yükseldi!..
Hürriyet'in haberine göre Fransız askeri, Paris'te Louvre Müzesi'ne girmeye çalışan bıçaklı bir şüpheliyi ateş açarak durdurdu. Bıçaklı kişinin bir başka askere saldırdıktan sonra vurulduğu açıklandı.

Görgü tanıkları, müzenin güvenlik koridoruna alındığını belirtti. Müzenin tahliye edildiği bildiriliyor..

Fransa İçişleri Bakanlığı'nın resmi Twitter adresinden yapılan açıklamada "Kamu güvenliği ile ilgili ciddi bir olay olduğu düşünülüyor, güvenlik birimleri olay yerine ulaştı" ifadeleri kullanıldı.

ÇANTALARDAN PATLAYICI ÇIKMADI

Polis, saldırganın üzerinden çıkan iki sırt çantasında da patlayıcı bulunmadığını belirtti. Paris Emniyet Müdürü Cadot, saldırganın "Allahu ekber" diye bağırdığını söyledi.

Cadot, "Şüpheli davranan ikinci bir kişi daha vardı. O da gözaltına alındı. Ancak şu an için bu kişiyle saldırı arasında bir bağlantı yok gibi duruyor" dedi. Cadot, saldırıya uğrayan askerin yarasının ağır olmadığını açıkladı.

Fransa İçişleri Bakanlığı'nın resmi Twitter adresinden yapılan açıklamada, "Kamu güvenliği ile ilgili ciddi bir olay olduğu düşünülüyor, güvenlik birimleri olay yerine ulaştı" ifadeleri kullanıldı.

Fransa'da 2015 ve 2016'da gerçekleşen terör saldırılarının ardından Paris'in en çok turist çeken noktalarından olan Louvre Müzesi'nde güvenlik önlemleri artırılmıştı.

Dünyanın en çok ziyaret edilen müzesi olan Louvre'u 2015 yılında 8 milyon 600 bin kişi gezmişti.

Olay yerinden görüntüleri izlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!...