Pazartesi ateşi!

Süper Lig’de haftanın kritik maçında M.Başakşehir ile G.Saray kozlarını paylaşacak. Fatih Terim Stadı’nda saat 20.00’deki mücadelede Cüneyt Çakır düdük çalacak.

Pazartesi ateşi!
Yeni Asır'da yer alan habere göre Spor Toto Süper Lig'de 27. haftanın kapanış maçında bugün zirve takipçisi Medipol Başakşehir ile Galatasaray karşı karşıya gelecek.

3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. İki takım arasında sezonun ilk yarısında Türk Telekom Arena'da oynanan müsabakayı, Medipol Başakşehir 2-1'lik skorla kazanmıştı. Aslan'da Serdar Aziz'in sakatlığı sürerken av sahibi takımda ise Togolu golcü Emmanuel Adebayor'un, Galatasaray maçının kadrosunda olması bekleniyor.

Emre oynayacak

Medipol Başakşehir'de kart cezası biten kaptan Emre Belözoğlu'nun da hafif sakatlığına rağmen sahadaki yerini alması yüksek bir ihtimal olarak görülüyor. Sakatlığı bulunan Doka'nın ise kadroda olması beklenmiyor. Fıtık ameliyatı geçiren Bekir İrtegün ile topuğundaki rahatsızlık nedeniyle ayağında alçı olan Egemen Korkmaz ise forma giyemeyecek.

G.Saray'da F.Bahçe maçı öncesi Selçuk İnan, Nigel de Jong ve Eren Derdiyok sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek.

18. kez oynuyorlar

Galatasaray ile Medipol Başakşehir, Süper Lig'de bugün 18. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 17 maçtan 9'unu Galatasaray, 4'ünü Medipol Başakşehir kazandı, 4'ü de berabere sonuçlandı.
Galatasaray'ın 31 golüne, Medipol Başakşehir 22 golle cevap verdi. İki takım arasında Medipol Başakşehir'in ev sahipliğinde yapılan 8 maçtan 5'ini sarı-kırmızılılar, 3'ünü turuncu-lacivertliler kazandı.
Konular Spor Haberleri