Penis büyütmek 'lüks' değil!..

İzmir Ekol Hastanesi'nden Opr. Dr. Cenk Melikoğlu, erkeklerin 40 yaş sonrası yaşadığı cinsel problemlere değinerek penis büyütmenin lüks olmadığını, günümüzde çözülebilir bir sorun olduğunu söyledi.

Penis büyütmek 'lüks' değil!..
Yeni Asır'da yer alan habere göre uzun yıllardır penis büyütme ve kalınlaştırma ameliyatları yapan Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Cenk Melikoğlu bu alanda yurtiçi ve yurt dışından taleplerin çok fazla olduğunu söyledi.

4-5 cm uzuyor

Penis büyütme ve kalınlaştırma ameliyatlarında ortalama 4-5 santimetre uzama sağlandığını dile getiren Melikoğlu, "Ama yağ grefti uygulaması sonrası kalınlaştırma ile birlikte yapıldığında penis büyüklüğünde önemli bir fark olur. Uzatma ile kalınlaştırma mutlaka birlikte yapılmalı.
Sonuç kalıcı. Penis büyütme için başvuran hastaların en az yüzde 95'i, 40 yaş üzerinde ve en az 2 çocuğu olan evli erkekler oluyor. Hastalara operasyon sonrası 4 hafta cinsel yaşamdan uzak durmalarını öneriyorum"
dedi.

Hiçbir yan etkisi yok

Penis kalınlaştırma ameliyatını 18 yaş üzeri herkesin olabileceğini belirten Melikoğlu, şöyle konuştu:

"En çok 40 yaş üzeri hastalar bu ameliyatları oluyor. Bu ameliyatlarda memnuniyet oranı çok yüksek olduğundan 2. kez kalınlaştırma için gelen hastalar da olabiliyor. Bu ameliyat artık tekniği oturmuş bir ameliyat ve hiçbir yan etkisi yok. Kısırlığa yol açmaz, cinsel hayatı etkilemez, hissiyatı bozmaz, ereksiyonu etkilemez."