'PENİS'TEN NE İSTİYOR?

Serdar Turgut bugün köşesinde yine penis üzerine bir yazıyla okurlarının karşına geldi.

'PENİS'TEN NE İSTİYOR?

Serdar Turgut yaklaşık 3 aydır, toplamda 4-5 kere penis hakkında yazı yazdı. Bu yazıları gören okuyucuların kafasına takılan soru "Serdar Turgut Penis’ten ne istiyor? , Penis ile alıp veremediği nedir?" diye soruyor.

Serdar Turgut’un Babasına sorulmuştu;

Serdar Turgut için yapılan ’penis yazarı’ eleştirilerine kızıyor musunuz?

"Onun içindeki mizahı anlayamayan geri zekalılar diyor bunu" diye bir cevap vermişti.

Serdar Turgut bugünkü köşe yazısında yine "penis" hakkında yazı vardı. Hatta Türklerin cinsel fantezi yaparken birbirlerini ağır yaralamalarından bahsetti.

En önemli ve can alıcı kelimesi ise;

"VATAN TOPRAKLARI, KOPARILMIŞ PENİSLER TARLASINA DÖNÜŞTÜ"

haberkapisi.com

İşte Serdar Turgut’un Bugün köşesinde yer verdiği yazı;

O penisi kim koparttı?

Türklerin cinsel fantezi yapacağız derken birbirlerini ağır yaralama adetleri var. Mesele öyle boyutlara vardı ki; vatan toprakları, koparılmış penisler tarlasına dönüştü.

Makul ülkelerde insanlar birbirlerini yatağa bağladıklarında en fazla ne yapar; birbirlerini tatlı tatlı kırbaçlarlar filan... Oysa bizde muhakkak bir yerleri kopartmak, parçalamak zorunluluğu var gibi. Eh penisler de vücutta ’Gel beni kopart’ edasıyla durduklarından, en fazla kesilen, kopartılan organ bu oluyor. Olaylar öyle arttı ki; olay yeri araştırma birimleri neredeyse penisler için ayrı bölüm oluşturmak zorunda kalacak. (CSI-penis).

Son haber ise Sorgun’dan geldi. Memleketin kopuk penisler tarlasına bir adet daha ekleyen o olayda bazı karanlık noktalar var. Kadın ile adam olayı farklı anlatıyor.

Adama göre cinsel fantezi yapmaya başlamışlar. (’İnsan Sorgun’da neden cinsel fantezi yapsın ki’ diye bir soru geliyorsa aklınıza, bunu sakın ha sormayın. Çünkü cevabı yok bunun.) Kadın, adamı bağlamış yatağa ve ses çıkarmasın diye ağzına bez parçaları sokmuş.

Buraya kadar her şey standartlara uygun, hatta normal ve rutin bile. Mesele burada kalsa, insan biraz hayalini çalıştırarak kendini biraz zorlasa tahrik bile olabilir. Örneğin; bağlanan kişi yerine, kendinizi bağlayanın Sharon Stone olduğunu düşünebilirsiniz. Ağza tıkılan bez parçası ise Stone’un iç çamaşırı olabilir.

Makul ülkelerde kadınlar bağlı erkeği ya ’Cat O’nine tails’ türü kırbaç ile kırbaçlar ya da adamın göğüs uçlarına metal mandallar filan takarlar. Haydi burası Türkiye diyelim, metal mandal yoksa rutin çamaşır mandalı da işe yarar...

Yok ama böyle olmayacak, bizde illa da kan olması gerekiyor. Bizde kadınlar bu aşamadan sonra makul olmayı tamamen bırakıyor ve bir sonraki iş olarak bağlı adamın penisini kesiveriyorlar. Sorgun’daki olayda adamın söyledikleri böyle.

Kadın ise olaydan sonra, adamın bir süredir cinsel iktidarsızlık yaşamakta olduğunu, o gece de sevişmeyi başaramadığını söylüyor.

Buraya kadar da her şey normal ve rutin ama ondan sonra değişiyor her şey. Türk damgası vuruluyor olaya.

Kadın gecenin ortasında canhıraş feryatla uyanmış ve bir de bakmış ki adam kendi cinsel organını kesmiş. ’Van Gogh kulağını keser de bu da olamaz mı yani’ diye düşünüyor insan bir anda.

Ama bu dünyada erkekler cinsel başarısızlık nedeniyle penislerini kesecek olsalardı, bugünlerde hepimizin penissiz olması gerekirdi. Kabul edin ki; iktidarsızlığı penisi keserek çözmeye çalışmak sonuç verebilecek bir davranış da değil...

Sorgun’daki olayın çözümü tabii ki olacaktır. Böyle şeylerin bir daha olmaması için ben ’Türkler için seks fantezisi kuralları’ adlı bir el kitabı yazmaya karar verdim. İçinde uygulamalı resimler de olacak. Bu iş acil. Çünkü Türk tipi fantezi sürdüğü takdirde Başbakan’ın arzu ettiği olamayacak, onun yerine nüfusumuz hayli azalacak.

Bu arada bazı doktor arkadaşlar, seks esnasında artan libidonun beyne kan gitmesini engelleyip kısa süreli şuur kaybına yol açtığını söylüyorlar. Ne yani bu bir tek Türklere mi oluyor ki... Bir tek beyin, kan ve libido bizde mi var yani... Cevap başka bir yerde olmalı. İnşallah kitabı yazma sürecinde bu gizeme de cevap bulacağım.

Önemli not: Uygulamalı resimlerde benimle birlikte fotomodellik yapacak bir kadın arıyorum. Başvurular arasında objektif bir seçim yapacağıma eminim. Başvuru dilekçenizde eğitim durumunuzu yazmanıza da pek gerek yok. Derinliği olan bir kadın da olmasanız daha iyi olur. Hatta bu durumda yüzeysellik tercih nedeni olabilir.

Bunu yazarken birden Woody Allen’in sadece kendisiyle konuşacak kültürlü fahişe aramasını anlattığı hikaye aklıma geldi.  Mesela bir kadınla pazarlık yaparken onun Melville’den bahsetmesini istiyordu. Kadın ise ’Mobby Dick’i mi konuşacağız yoksa daha kısa olan romanlarını mı?’ diyor. Allen ’Fark nedir ki?’ diye de sorunca kadın ’Kısa romanlar için 50, Moby Dick için ise 100 dolar isterim’ diyordu.

Kitabım için yapacağım fotoğraf çekimlerinde ben Woody’nin durumuna düşmek istemiyorum. Stressiz bir kadın istiyorum anlayacağınız...

Akşam

HABERKAPISI.COM