Pep Guardiola’dan cinsel ilişki yasağı!

Manchester City'den ayrılan Samir Nasri, Menajer Pep Guardiola ile ilgili içlerinde seks yasağının da bulunduğu bilinmeyen gerçekleri açıkladı.

Pep Guardiola’dan cinsel ilişki yasağı!
Hürriyet'te yer alan habere göre Pep Guardiola’nın sezon başında Manchester City’nin başına getirilmesinin ardından Sevilla’ya giden Samir Nasri, İspanyol çalıştırıcı hakkında şimdiye kadar hiç bilinmeyen gerçekleri açıkladı.

Arsenal’de harikalar yaratan ve Arsene Wenger’in karşı çıkmasına rağmen tartışılan bir süreç sonrası 2011 yılında Manchester City’ye transfer olan Samir Nasri, son dönemde saha içinden çok saha dışındaki davranışları ile gündeme gelmeye başladı. Sezon başında Manchester City’nin başına getirilen Pep Guardiola’nın gönderilmesi şeklinde rapor sunduğu Nasri, Sevilla’nın yolunu tuttu. Burada eski günlerine kavuşmak için çalışan Fransız yıldız, 11 maçta attığı 3 gol ile takımına katkı sağladı.

Guardiola’nın ‘Tatilden fit dönün’ şeklindeki uyarılarına rağmen hazırlık kampına beklenen fiziksel özelliklerin altında katılan Nasri, İspanyol çalıştırıcının gazabına uğradı. Satılık listesine konulan ve Beşiktaş’ın uzun süre kadrosuna katmak için uğraştığı 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla ile anlaştı. Burada, kısa bir süre çalıştığı Guardiola hakkında açıklamalarda bulunan Samir Nasri, şimdiye kadar bilinmeyen gerçekleri gözler önüne serdi.

GECE YARISINDAN SONRA MESSİ'YE BİLE YASAK

Fransız spor programı L'Equipe du Soir’e konuşan Nasri, Guardiola’nın futbolcularından en iyi performansı alabilmek için kendine has yöntemleri olduğunun altını çizerken şunları söyledi:

“Sevgilinizle ilişkileriniz gece yarısından önce olmalıydı. Ertesi gün izinli bile olsanız gece yarısından sonra seks yasaktı. Böylece futbolcuların gece iyi bir uyku çekmesini amaçlanıyordu. Guardiola, bizimle tanışırken ‘Dünyanın en iyi futbolcuları Lionel Messi ve Robert Lewandowski ile de böyle çalıştım. Bu sayede onların kas sakatlıklarını minimum düzeye indirmiştim’ demişti. Bunun dışında ne yiyeceğimize, ne içeceğimize de karışır ve bunu sıkı bir şekilde kontrol ederdi.”

Guardiola ile tanıştıkları ilk antrenmanı da anlatan Nasri “Önce yapılan çalışmada taktik ve teknik çalıştık. Guardiola ile tanıştık. Ertesi gün ise elimize bir video ulaştı. Bu videoda yapmamız ve yapmamamız gerekenler yer alıyordu” diyerek İspanyol çalıştırıcının tıpkı saha içinde olduğu gibi saha dışında da kontrolü ne kadar sevdiğini gözler önüne serdi.
Konular Spor Haberleri