Robin van Persie ile zoraki evlilik!..

Hem Sarı-Lacivertli yönetim hem de Hollandalı yıldız mutlu değil... Fakat şu ana kadar gelen tekliflerin yetersizliği nedeniyle evlilik sürüyor!..

Persie ile zoraki evlilik!..
Takvim'de yer alan habere göre Robın van Persie yaklaşık 1 yıl önce Fenerbahçe'ye transfer olduğunda adeta yer yerinden oynamıştı... Çok büyük beklentilerle Sarı-Lacivertli formayı giyen Hollandalı yıldız hem performansı hem de saha dışındaki tavırları nedeniyle yavaş yavaş kulüpten kopuyor. Yaşadığı sakatlık nedeniyle forma giyemeyen Van Persie'nin geleceğinin ne olacağı merak konusu... Alınan bilgilere göre hem yönetim hem de tecübeli yıldız mutlu değil. Fakat şu ana kadar gelen tekliflerin yetersizliği nedeniyle mecburi bir evlilik yaşanıyor. Van Persie için şu ana kadar sadece Premier Lig ekibi Stoke City resmi teklifte bulunmuş durumda. Fakat İngiliz kulübünün önerdiği rakamlar ne Fenerbahçe yönetimini ne de Hollandalı forveti tatmin edebilmiş değil. Yine adı Robin Van Persie ile anılan Barcelona, Glasgow Rangers ve PSG ise henüz resmi bir girişimde bulunmadı.

VAN PERSIE GİDERSE HEMEN DÜĞMEYE BASILACAK

Bu belirsiz tablonun transfer döneminin sonuna kadar sürmesi bekleniyor. Eğer iyi bir teklif gelmezse Van Persie mecburen Fenerbahçe forması giymeye devam edecek. Fakat Hollandalı yıldız satılırsa bu kez transfer gündemi hareketlenecek. Emenike'nin müthiş performansı sonrasında forvet transferinden vazgeçen Sarı-Lacivertliler, Van Persie'nin gönderilmesi durumunda harekete geçecek. Yönetim bu konuda gerekli hazırlıkları da şimdiden yapmış durumda...
Konular Spor Haberleri