Robin Van Persie'nin eşinden flaş sözler

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie'nin Müslüman eşi Bouchra samimi açıklamalarıyla dikkat çekti.

Persie'nin eşinden flaş sözler
Sabah'ta yer alan habere göre 1 yıldır Türkiye'de olan ve bir hayli Türkçe öğrenen bayan Van Persie, İstanbul'daki yaşamlarından eşiyle ilgili bilinmeyenlere, Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansına kadar pek çok konuyla ilgili konuştu. Puan kayıplarına ve rakiplerle farkın açılmasına rağmen sabredilmesi halinde şampiyonluğun geleceğini belirten yenge, "Biraz sabır lazım. İnşallah bu sene şampiyonluğu kazanacağız" dedi.

KADIKÖY'DEKİ MAÇLARI KAÇIRMIYORUM

Gaziantep maçında kaçan her pozisyonda hop oturup hop kalktığı görüntüleriyle dikkat çeken Bouchra van Persie, Kadıköy'deki her maça gittiğini ve atmosferi sevdiğini söylerken eşiyle ilgili de önemli bir sır verdi: Fenerbahçe'de oynamak Robin'in 14 yıllık hayaliydi. 2002 yılında daha 18 yaşındayken, Feyenoord'la Kadıköy'e gelmiş. Taraftarın heyecanını görünce 'Bir gün mutlaka buraya geleceğim' demiş. Robin şimdi bu hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor.

YENİDEN FORMAYI ALACAK

F.Bahçe'nin yengesi eşinin performansı konusunda da taraftarın yüreğine su serpti: "Robin, şu sıralar sakatlığı ve form düşüklüğü nedeniyle üzgün ama eve gelince işini dışarıda bırakıyor. Bize yansıtmıyor. O çok hırslı birisi, her zaman oynamak istiyor. Çok çalışıp yeniden formayı kapacak, takımına faydalı olacaktır. Dediğim gibi Robin çok profesyonel. O evde çocukların babası, benim eşim. İşini ise dışarıda bırakıyor. Tabii ki bazen iş de konuşuyor ama bütün niyeti daha iyi oynamak."

NE PİŞİRİRSEM ROBİN ONU YER


Mutfakta iyi olduğunu anlatan bayan Van Persie, "Bir gün Fas, bir gün Hollanda bir gün Türk, bir gün de İngiliz yemekleri yapıyorum. Türk yemeklerini seviyorum ama en çok Fas mutfağını beğeniyorum. Menüyü çocuklara sorarım. Onlar ne isterse onu pişiririm. Robin de ne yaptıysam onu yer. O her yemeği çok severek yiyor. Dışarıda yemek yemeği tercih etmiyoruz. Yemek yapmak hoşuma gidiyor" dedi.

İSTANBUL'DA HER ŞEY VAR

Bouchra van Persie, İstanbul'daki yaşamları ile ilgili bilgi verirken, "Ailecek burada olmaktan mutluyuz, alıştık. Türkçe konuşulan her şeyi anlıyorum ama konuşurken biraz zorlanıyorum. İstanbul büyük bir şehir ve aradığınız her şey var. Londra'dan tek farkı iklim. İstanbul'da Londra gibi çok kalabalık" değerlendirmesini yaptı.
Konular Spor Haberleri