Pınar Altuğ: İkinci çocuğa cesaretim yok

Sömestr tatilinin eğlencesi baloncuk gösterisi ‘Bubble Show’un konukları arasında, bu kez ünlü isimler ve çocukları vardı.

Pınar Altuğ: İkinci çocuğa cesaretim yok

Gösteriyi kızıyla izleyen Pınar Altuğ, “Su kardeşe çok özeniyor ama ikinciyi doğurmak için cesaretim yok” dedi.

Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Pınar Altuğ, daha çok kızıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Su’nun çok çabuk büyüdüğünü söyleyen oyuncu, “Dün doğurmuş gibiyim. Zaman nasıl geçti bilmiyorum. Ama çok dolu dolu geçti. Her dakikasını içime sindire sindire geçirdim diyebilirim. Tabiri caizse su gibi geçti” dedi.

PINAR ALTUĞ (FOTO-GALERİ)

Kızının çok hareketli olduğunu belirten Altuğ, Su için ‘evin çalar saati’ tanımını yaptı: “Sabah 7’de kalkıyor. Beni de mutlaka uyandırıyor. Hareketli ama yaramaz değil. Kontrolden çıkmıyor. Ses çıkarmıyorsa kesin bir şey yapıyordur. Kendi makyaj malzemeleri var. ‘Anne ben makyaj yaptım’ diyerek palyaço gibi geliyor yanıma.”

Peki Altuğ ikinci çocuğu düşünüyor mu? Oyuncunun cevabı “Hayır” oluyor: “Bana bir çocuk yetiyor. İkisine enerjim yetmez diye korkarım. Çocuk doğurmak en kolay kısmı. Sonrası önemli. Gelece-ğini sağlamak, yetiştirmek. Ben o kadar güvenmiyorum kendime. Su kardeşe çok özeniyor ama ben bir tane çocukta karar kıldım. İkinciyi doğurmak için cesaretim yok.”

SERCAN KISMET /MİLLİYET İNTERNET SİTESİ