Pınar Altuğ kızının elbisesini elleriyle hazırladı

Oyuncu Pınar Altuğ ile eşi Yağmur Atacan, kızları Su’nun doğum gününü Trump Alışveriş Merkezi’nde yer alan çocuk şehrinde verdikleri partiyle kutladı.

Pınar Altuğ kızının elbisesini elleriyle hazırladı
Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre Pınar Altuğ Atacan-Yağmur Atacan çifti, kızları Su’nun doğum gününü okul arkadaşları ve dostlarıyla birlikte Trump Alışveriş Merkezi’nde yer alan çocuk şehri KidzMondo’da kutladı.

Aynı zamanda karne sevinci de yaşayan Su Atacan, doğum günü partisinde annesinin kendi elleriyle özel olarak hazırladığı gökkuşağı konseptli elbiseyi giydi.

Su’nun özel isteği üzerine KidzMondo’da gerçekleşen doğum günü yine Su’nun isteği üzerine 'gökkuşağı' konseptiyle hazırlandı.

"ESKİ FOTOĞRAFLARA BAKTIKÇA DUYGUSALLAŞIYORUM"

Güzel oyuncu, kızı Su’nun eski fotoğraflarına bakınca duygusallaştığını belirterek, "Su’nun doğuşu daha dün gibi. Bugün ise 9. yaşını kutluyoruz. Zaman çok çabuk geçiyor. Eski fotoğraflara bakınca ne kadar büyüdüğünü fark ediyorum ve bazen duygusallaşıyorum. Ama Su’nun büyüdüğünü görmek beni bir yandan da gururlandırıyor" şeklinde konuştu.

YILLAR ÖNCE ANLAŞMIŞLAR

Eğlenceli anların yaşandığı partide, çift mutluluk pozları verdi. Anne olurken eşiyle ortak bir karar aldıklarını ve kızları olursa bir çocukla yetinecekleri konusunda anlaştıklarını söyleyen Altuğ, ikinci çocuğu o yüzden düşünmediklerini belirtti.