Pınar Altuğ'a yeni proje teklifi yok!

"Çocuklar Duymasın" dizisiyle akıllarımıza kazınan Pınar Altuğ, magazin muhabirlerinin 'Yeni projeniz var mı?' sorusuna artık klasikleşmiş yanıtını verdi.

Pınar Altuğ'a yeni proje teklifi yok!
Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre Pınar Altuğ milyonların ‘Çocuklar Duymasın’ dizisiyle tanıdığı bir isim oldu. Tamer Karadağlı ile birlikte oynadığı dizi öylesine başarılı oldu ki Altuğ kısa sürede ünlendi. Fakat Pınar Altuğ böylesi bir başarıya rağmen bu diziden sonra bir türlü yeni projelerde boy göstermedi. Kendisinin bile çok fazla proje teklifi almadığına yönelik serzenişi hala akıllarda...

PINAR VE ASLI BİRLİKTE

Oyuncu Pınar Altuğ Atacan, meslektaşı Aslı Tandoğan ile birlikte Akmerkez'de görüntülendi. “Yeni bir dizi projesinde yer alacak mısınız?” sorusunu, “Şu an için değerlendirdiğim bir proje yok” şeklinde cevaplayan başarılı oyuncu, tekstil sektöründeki çalışmalarına Aslı Hanım’la birlikte hız verdiklerini söyledi.

Takı tasarım konusunda da kendini geliştiren Pınar Altuğ Atacan, yaz sezonuna bu kadar az bir süre kala işleri yetiştirmeye çalıştıklarını belirtti.

Pınar Altuğ'a yeni proje teklifi yok!