Pınar Altuğ'un moda tutkunu kızı

Pınar Altuğ Atacan'ın 4 yaşındaki kızı Su, şimdiden moda tutkunu. Sevimli Su, sürekli annesiyle aynı kıyafetleri giyiyor!

Pınar Altuğ'un moda tutkunu kızı

Magazin dünyasına yeni bir ikoncan geliyor... Güzelliği ve şıklığıyla yıllardır dikkatleri üzerine çeken Pınar Altuğ Atacan; bu konudaki şöhretini kızı Su'ya kaptıracak gibi duruyor... Henüz 4 yaşında olan sevimli Su, annesiyle sürekli bir örnek giyinmek istiyor. Kızının bu isteği karşısında da kolları sıvayan Pınar Altuğ Atacan; kendisine diktirdiği her kıyafetin küçüğünü Su için diktiriyor. Güzel sunucu; etekten çantaya kadar bulduğu her şeyin küçük boyunu da yine Su için satın alıyor. Pınar Altuğ, kızıyla bir örnek giyindiğinde ise mutlaka fotoğraf çektiriyor.

ÇİFTE ALIŞVERİŞ

Kızının bu huyunu bilen baba Yağmur Atacan da; Anneler Günü'nde çifte alışveriş yapmak zorunda kaldı. Eşine kırmızı çizgili bir sırt çantası satın alan Atacan; çantanın küçük boyundan da kızı Su'ya almadan geçemedi. Böylece ilk Anneler Günü hediyesine de kavuşmuş olan sevimli Su; önceki akşam da annesiyle giydiği bir örnek kıyafetle düğüne gitti.

TAKVİM İNTERNET SİTESİ