Pınar Altuğ'un yaşadığı kader oyunu!..

Pınar Altuğ: "Babamla kardeşimin doğumgünü aynı, annemin ölüm günüyle kızımın doğum günü aynı"

Pınar Altuğ'un yaşadığı kader oyunu!..

Yat tekstili işine girerek ticarete atılan Pınar Altuğ yakın zamanda sürpriz bir projeyle sevenlerinin karşısına çıkacağını müjdeledi.

Ünlü oyuncu sır gibi sakladığı projesi hakkında ser verip sır vermezken, konuyu twitter hesabına yazdığı "Beni çok ama çok heyecanlandıran, hayatımın en önemli projelerinden birinin gerçekleşmesine sadece on gün kaldı. 10 Nisan" satırlarıyla duyurdu.

Bu arada Altuğ, bir takipçisinin "Kızınızla annenizin doğum günü aynı mıydı?" sorusuna "Babamla kardeşimin doğumgünü aynı, annemin ölüm günüyle kızımın doğum günü aynı" diye cevap verdi.

Altuğ ayrıca koşup terleyen kızı Su ile aralarında geçen ilginç diyaloğu da twitter hesabında yazı. Koşup hastalanmasından kortuğu kızının kendisine "Koşarken rüzgar geliyor serinliyorum" diye yanıt verdiğini ifade eden Altuğ'a bir anaokulu öğretmeni de tavsiyelerde bulundu.

Altuğ, anaokulu öğretmenin "Annesi bırak koşsun sakındıkça daha da hasta olur bir anaokulu öğretmeni olarak özgür kalmalılar diyorum:)) sevgiler" mesajına "Ama zaten öksürüyor" yanıtını verdi.