Pınar Karşıyaka’nın güzel galibiyeti

FIBA Europe Cup C Grubu 4'üncü hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka evinde Belçika temsilcisi Spirou Basket'i son periyottaki etkili oyunuyla 90-72 mağlup ederek 3'üncü galibiyetini aldı..

Pınar Karşıyaka’nın güzel galibiyeti
Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre maçın en skorer oyuncusu son periyotta sahneye çıkarak 23 sayı kaydeden Pınar Karşıyakalı Walker oldu.

Müsabakanın 5'inci dakikasını ev sahibi takım 11-6 üstün geçerken, karşılıklı basketlerle geçilen ilk periyodu konuk takım 1 sayı önde bitirdi: 20-21. İkinci çeyrekte Belçika ekibi kazanılan serbest atışlarla skor üreterek farkı 8 sayıya (23-31) kadar çıkardı. Egemen ve Henry ile etkili olan Kaf-Kaf toparlanarak 34-31 öne geçti, ancak ilk yarı 34-34 eşitlikle sona erdi.

Üçüncü periyoda Pınar Karşıyaka Egemen'in smacıyla başladı. Chatman'in üst üste bulduğu üç sayılık basketlerle etkili olan yeşil-kırmızılılara Spirou da dış atışlarla karşılık verdi ve Belçika ekibi 25. dakikayı 49-46 üstünlükle geçerek son bölüme 4 sayı üstün girdi: 55-59. Final periyodunda Walker'ın müthiş oyunuyla üstünlük kuran Pınar Karşıyaka, maçı 18 sayı farkla kazandı: 90-72.
Konular Spor Haberleri