PKK'ya tarihi darbe!

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesi’nde polis ekipleri ve askerlerle düzenlenen operasyonlarda ele geçirilen mühimmatlar sergilendi.

PKK'ya tarihi darbe!
Milliyet'te yer alan habere göre Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesi’nde polis ekipleri ve askerlerle düzenlenen operasyonlarda ele geçirilen mühimmatlar sergilendi.

10 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Bağlar ilçesinde süren operasyonlarda 1 polisin şehit olduğunu ve 16 polis memurunun yaralandığını belirterek, “10 terörist etkisiz hale öldürüldü. 16’sı yaralı olmak üzere toplam 23 terörist yakalandı. Operasyonlarda 50 barikat kaldırıldı, 10 çukur kapatıldı” dedi.

ELE GEÇİRİLEN MALZEMELER

Vali Aksoy, arama tarama faaliyetleri sırasında çok sayıda mühimmatın ele geçirildiğini ifade ederek, “10 adet roketatar silahı, 440 adet roketatar mühimmatı, 81 adet uzun namlulu silah,...
17 bin 875 kilogram bomba yapımında kullanılan malzeme, 5 adet cep telefonu, 2 adet kamera, 2 adet tüfek dürbünü, 22 adet hücum yeleği, 15 adet kütüklük, çok sayıda sağlık, inşaat malzemesi ve bir miktar esrar maddesi ele geçirilmiştir”
diye konuştu.

PKK'ya tarihi darbe!