Polat Yağcı'dan Berkay'a şok!..

AVM fotoğrafları sonrası Asena Erkin ile Berkay ikilisinin Londra kareleri bardağı taşırdı. Şirketi, popçunun albümünü rafa kaldırdı, klibi yayınlanmıyor.

Polat Yağcı'dan Berkay'a şok!..

HER gün bir başka boyutu ortaya çıkan Berkay-Asena Erkin meselesinde, ikilinin Londra’da çekilen fotoğrafları Bu fotoğrafın ardından Berkay’ın bu günlere gelmesinde büyük emeği olan Poll Production’ın sahibi Polat Yağcı popçunun kariyerini askıya aldı. Ağustos ayının son haftasında piyasaya çıkan ‘Doksana bir kala’ adlı single’ındaki ikinci şarkıya olaylar patlamadan klip çeken popçunun klibini patronu Yağcı yayınlatmıyor.

ÜNLÜ FUTBOLCUNUN EŞİ POPÇUYLA YAKALANDI!... (HABER LİNKİ)

ALBÜMÜ BU AY ÇIKACAKTI AMA...

Yaşanan olayların ardından kariyeri büyük zarar gören Berkay’ın başına gelenler bununla sınırlı kalmadı. Basında yer alan haberler sonrası uzun bir süre yurt dışında kalacağı konuşulan şarkıcının daha önce bu ay içinde çıkması planlanan albümü iptal edildi. 

‘BU SORUNU EN KISA SÜREDE ÇÖZ!’

Fenerbahçe’nin yıldızı Caner de eşinin adının karıştığı olaylar sonrası büyük sıkıntı yaşadı. Sarı-lacivertli kulübün bir yöneticisinin ise ünlü futbolcuyu arayarak uyarıda bulunduğu iddia edildi. Başkan Aziz Yıldırım’a yakın olduğu konuşulan yöneticinin sarf ettiği öne sürülen sözler ise şöyle: "Fenerbahçe bu süreçle yıpranıyor. Başkan durumdan son derece rahatsız. Mümkün olan en kısa sürede sorunu çözmen gerekiyor. Bir şeyler yapmak için daha ne bekliyorsun.."

ASENA ERKİN & BERKAY SARMAŞ DOLAŞ (HABER LİNKİ)

SAMET ADAY / AKŞAM İNTERNET SİTESİ