Polis, motosikletiyle sürüklenerek öldü

Zeytinburnu Sahil yolunda kullandığı motosikletle giden polis memuru Kubilay Mete (24) henüz belirlenemeyen bir sebeple kaldırıma çarparak 200 metre sürüklendi.

Polis, motosikletiyle sürüklenerek öldü

Kazanın ardından polis memuru Kubilay Mete olay yerinde hayatını kaybetti.

Zeytinburnu Sahil yolunda kullandığı motosikletle giden polis memuru Kubilay Mete (24) henüz belirlenemeyen bir sebeple kaldırıma çarparak 200 metre sürüklendi. Kazanın ardından polis memuru Kubilay Mete olay yerinde hayatını kaybetti.

Motosikletin arkasında bulunan ve üzerinden kimlik çıkmayan kız arkadaşı ise İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, olay saat 00.30 sıralarında Trafik Şube Müdürlüğü A Bölge ‘Şahin’ ekiplerinde görevli polis memuru Kubilay Mete, kullandığı 34 JG 2622 plakalı motosikletiyle Zeytinburnu Sahil yolu üzerinde belirlenemeyen bir sebeple motosikletin kontrolünü kaybetti ve kaldırıma çarparak yaklaşık 200 metre sürüklendi. Kaskı kız arkadaşının başında olan Kubilay Mete, olay yerinde hayatını kaybederken, ambulansla İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan kız arkadaşının ise sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaza sonrası olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Hayatını kaybeden polis memurunun olay yerine gelen arkadaşları, yerde yatan arkadaşlarının cansız bedenini görünce gözyaşlarını tutamadı.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Kubilay Mete’nin cesedi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Kazanın oluş sebebiyle ilgili mobese görüntüleri incelemeye alındı. Öte yandan olaya karıştığı düşünülen sivil bir spor araç hakkında takip başlatıldı.

Onur TURAN