Polisten eroinman gençlere şok baskın!

Konya’da hırsızlık ihbarı üzerine olay yerine giden polis, girdikleri boş evde eroin kullanmaya hazırlanan 20 yaşındaki F.Ö. ile kız arkadaşı 17 yaşındaki A.İ.’yi yakaladı. Polise eve hırsızlık amacıyla girmediklerini söyleyen F.Ö.,"Kız arkadaşımla eroin kullanacaktık o sırada siz geldiniz" dedi.

Polisten eroinman gençlere şok baskın!
Milliyet'te yer alan habere göre olay, saat 23.45 sıralarında merkez Karatay ilçesi Doğanlar Mahallesi Gülsuyu Sokak içerisinde bulunan ve kullanılmayan tek katlı müstakil evde meydana geldi.

Boş bir eve kapısını kırarak iki kişinin girdiği ihbarına alan polis harekete geçti. Olay yerine çok sayıda sivil ve resmi ekip sevk edildi. Ekipler evin etrafını çevirdi. Polisi görünce kaçmaya başlayan F.Ö. ve kız arkadaşı A.İ., kovalamacada kısa sürede yakalandı.

Polislere eve hırsızlık amacıyla girmediklerini söyleyen F.Ö., "Burayı boş görünce arkadaşımla geldik. İçeriye girdik. Eroin kullanacaktık. Bu sırada siz geldiniz" dedi. F.Ö. ve A.İ.’nin yapılan üst aramasında tek kullanımlık eroin ve 3 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Hırsızlık ve yaralama suçlarından poliste kaydı bulunan F.Ö ile kız arkadaşı A.İ. alınan ifadelerin ardından serbest bırakıldı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.