Polisten kaçan hırsızlar doktoru ezdi!

TEM Otoyolu'nda polisten kaçarken ters yola giren hırsızların neden olduğu trafik kazasında ağır yaralanan Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi eski Başhekim Yardımcısı Dr. Mehmet Erdem, yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

Polisten kaçan hırsızlar doktoru ezdi!
İHA'da yer alan habere göre şüphelilerin halen yakalanamadığına dikkat çeken Erdem’in oğlu Eren Erdem, aynı şüphelilerin daha önce de polisten kaçarken kazaya karıştıklarını ve yine firar ettiklerini söyledi.

Kaza, 13 Ocak günü Tem Otoyolu'nda meydana geldi. İddiaya göre, hırsızlık yapan şahıslar 34 TE 3433 plakalı araçla polis ekiplerinden kaçarken TEM Küçükçekmece bağlantı yoluna ters yönden girdi. Bu sırada zanlılar aracıyla seyir halinde olan Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi eski Başhekim Yardımcısı Mehmet Erdem’in kullandığı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle Erdem, aracında sıkışarak ağır yaralanırken, şahıslar olay yerinden kaçtı.

8 GÜNDÜR YOĞUN BAKIMDA

Olayın ardından araçtan çıkarılan Erdem, Bağcılar’da bulunan özel bir hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Erdem, 8 gündür yoğun bakım ünitesinde uyutulurken, oğlu Eren Erdem ise duruma isyan etti. Şüphelilerin halen yakalanamadığına dikkat çeken Eren Erdem, “13 Ocak günü babam TEM Otoyolu'na bağlanacağı sırada polisten kaçarak ters yöne giren bir araçla kafa kafaya çarpışıyor. Bu aracın daha önceden de sabıkalı bir araç olduğunu öğreniyoruz. Hırsızlar firar ediyor. Benim babam günlerdir yoğun bakımda uyutularak tedavi altında tutuluyor. Ben sadece zanlıların bir an önce bulunmasını istiyorum. Çünkü bizim düştüğümüz durum da ortada” diye konuştu.

POLİS ARIYOR

Erdem, “Aynı araç 2013 Kasım ayında da benzer bir olaya karışmış. Şile’den Esenler’e kadar polisle çatışıp Esenler’de bir ağaca çarparak durabilmiş. Zanlılar o zaman da firar etmiş. O tarihte kazaya karışan zanlıların da bulunamadığını öğrendim. Ayrıca araçta herhangi bir çalıntı kaydı da yok” diye konuştu.