Prens Harry ile Meghan Markle'ın aşkları film oluyor

Prens Harry (35) ve Meghan Markle'ın (36) aşkı dünya magazin basının birinci sırasındaki yerini koruyor. Her yaptıkları takip edilen ve 19 Mayıs'ta Windsor Şatosu'nda evlenecek olan çiftin ilişkileri düğün öncesi film oluyor.

Prens Harry ile Meghan Markle'ın aşkları film oluyor
NTV'de yer alan habere göre İngiltere’de tahtın beşinci sıradaki varisi Prens Harry ve ABD’li oyuncu nişanlısı Meghan Markle daha şimdiden İngiltere tarihinin en çok konuşulan aşklarında birini yaşıyorlar. Özellikle nişanlandıkları açıklandıktan sonra sadece ülke basını değil dünya onları takip ediyor.

Meghan Markle'ın; kurallarıyla bilinen Kraliyet Ailesi'nin ilk dul, ilk melez ve ilk Yahudi gelini olmasının etkisiyle de neredeyse attıkları her adım haber olan çiftin ilişkileri, bir televizyon filmine konu oluyor.

"Harry & Meghan: The Royal Love Story" isimli film, ikilinin nasıl tanıştığını, nişanlanma sürecini ve küresel ünlerini konu alacak.

Çiftin 2016'da başlayan ilişkilerinden bu yana çok zaman geçmemiş olsa da, Meghan Markle ve Prens Harry’nin arasındaki farklılıklar, onları herkes için daha popüler hale getiriyor.

Televizyon yapımcısı Liz Gateley tarafından doğrulanan filmin yayınlanma tarihi henüz belli değil ancak çiftin düğününden önce çekilmesi planlanıyor.

Prens Harry ve Meghan Markle'ın 19 Mayıs'taki düğünü; İngiliz Kraliyet Ailesi'nin özel etkinlikleri için yıllardır birinci tercihi olan Windsor Şatosu'nda da yapılacak. Çift, şatonun içindeki St. Georges Chapel'inde görkemli bir nikah töreniyle dünya evine girecek.

Yılın düğününe Beyonce ve Elton John gibi dünyaca ünlü yıldızlardan Barack Obama gibi siyasilere kadar bin 900 davetli katılacak.

Prens Harry ile Meghan Markle'ın aşkları film oluyor