Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun kızı meyhane açtı

Muhafazakar yönüyle tanınan Saraçoğlu, bu gelişme karşısında çok konuşulacağa benziyor.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun kızı meyhane açtı
Halk TV'nin Trend Topic Medya’dan Umut Yılmaz’ın haberini kaynak göstererek yer verdiği haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın danışmanlığına getirilen ve televizyon programlarında anlattığı bitkisel kürlerle tanınan alternatif tıp uzmanı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu hakkında yeni bir iddia söz konusu. İkinci eşi ile boşanma sürecindeki karşılıklı atışmaları uzun süre konuşulan Saraçoğlu, yeni bir olay ile tekrar gündeme geleceğe benziyor.

Ünlü profesörün ilk eşinden olan kızı Serra Tarhan, Mersin ilinde ‘’Feraye’’ isimli bir meyhane açtı. Bu gelişme karşında Saraçoğlu’nun vereceği tepki merak ediliyor. TRT Diyanet kanalında yaptığı ve genelde konuk olarak katıldığı tüm programlarda muhafazakar tavrı ile bilinen, anlatımlarında dini ifadelere sıkça yer veren ünlü profesörün ilk eşinden olan kızının yeni ticari yatırımı Saraçoğlu’nun imajını zedeleyeceğe benziyor.

Zira bir süre önce ünlü profesör hakkında, kumar oynadığı, aşırı maddiyatçı olduğu, öz annesi Hatice Saraçoğlu’na hayattayken sahip çıkmadığı ve huzur evinde vefat eden annesinin cenazesine dahi katılmadığı, oysa katıldığı televizyon programlarında sık sık annesiyle birlikte gittiği portakal mandalina bahçelerini anlatırken izleyenleri etkilemeye çalıştığı iddiaları ortaya atılmış ve İbrahim Saraçoğlu’nu uzun süre zor durumda bırakmıştı.