Rabia'dan yeni şarkıya yeni imaj

İlk single’ı 'Kime Ne Arkadaşım' ile pop müzik dünyasına giren Rabia Tunçbilek, ikinci şarkısını sevenleriyle buluşturuyor. 'Kimle Acaba' adlı ikinci single’ı yarın piyasaya çıkacak olan Tunçbilek, yeni imajıyla da ses getirecek.

Rabia'dan yeni şarkıya yeni imaj
Milliyet Gazetesi'nin haberine göre Rabia Tunçbilek, İskender Paydaş’la birlikte hazırladığı ilk single’ı 'Kime Ne Arkadaşım'ı geçen yıl çıkarmıştı. Beğeni toplayan hareketli şarkı, müzik listelerinde zirveye oturdu ve şarkının video klibi YouTube’da milyonlarca kez izlendi. Genç şarkıcı, bu başarısını ikinci single’ı 'Kimle Acaba' ile de sürdürmek istiyor.

"BU YAZ KULÜPLERİN FAVORİSİ OLACAK"

Sözü Ayşen’e, bestesi Kemal Şimşekyay’a ait 'Kimle Acaba'nın aranjesine müzik dünyasının usta isimlerinden Volga Tamöz imza attı. Albüm fotoğraflarını ise Onur Demirdağ çekti. Rabia Tunçbilek’in "Bu yaz kulüplerin favorisi olacak" dediği şarkı, yarın tüm müzik marketlerde ve dijital platformlarda yerini alacak.

MÜHENDİS ŞARKICI

Aslında bir mühendis olan Rabia Tunçbilek, Sabanci Üniversitesi’nin Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun. Genç şarkıcı, klibin tüm kurgusunu da kendi yaptı.

Rabia "Serdar Börcan’ın yönetmenliğinde harika bir video klip çektik. Kurgusunda da imzam var. Benim çok içime sindi. İzleyen herkesin çok beğeneceğinden şüphem yok.Yeni imajımla hayranlarıma rengarenk bir görüntü ortaya çıkardım. Eminim yeni imajım herkes tarafından sevilecek. Klibim de ilki gibi milyonlarca tık alacak." diyerek iddiasını ortaya koydu.

Rabia'dan yeni şarkıya yeni imaj
Konular Müzik