Rafet El Roman sevenlerini coşturdu!

İnebolu Belediyesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen İnebolu Uluslararası Heyamola Deniz Şenlikleri Kültür ve Sanat Festivali, ünlü sanatçı Rafet El Roman'ın konseriyle son buldu.

Rafet El Roman sevenlerini coşturdu!
İHA'nın haberine göre konser başından sonuna harika bir performans sergileyen ünlü sanatçı, en güzel ve en sevilen şarkılarını İnebolu için seslendirdi. Zaman zaman hareketli şarkılarıyla izleyenleri coşturan Rafet El Roman, zaman zaman da en romantik şarkılarıyla unutulmaz bir konser verdi.

Rafet El Roman konserde bir de sürpriz yaparak Kalbine Sürgün şarkısındaki düeti ile ünlenen sanatçı Ezo'yu sahneye davet ederek birlikte düet yaptı.

Konser sonunda İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner tarafından Rafet El Roman'a Atatürk Rölyefi hediye edildi. Uzuner, ünlü sanatçıya hediyesini takdim ederken "Gurur verici bir ilçede konser veriyorsunuz. Kurtuluş Savaşı'nda her şey bitmişken İstanbul'dan kaçan cephaneler işte bu limandan Anadolu'ya gönderildi. Sizin gibi sanatçıları burada görmek gerçekten onur duyuyoruz." dedi.

Ünlü sanatçı Rafet El Roman'da Atatürk Rölyefi için "Hayatımda aldığım en kıymetli hediye oldu" sözünü kullandı.