Rafet El Roman'dan spor öncesi ısınma turu

Yeni sevgilisiyle Tarabya'da balık yerken görüntülenen Rafet El Roman çıkışta, 'Spor arkadaşıyız, antrenman sonrası yemek yemeye geldik' dedi.

Rafet El Roman'dan spor öncesi ısınma turu
Güneş Gazetesi'nde yer alan habere göre geçtiğimiz yıl Ceren Kalpakarslan'dan olaylı şekilde boşanan şarkıcı Rafet El Roman, çapkınlığa doymuyor. Boşandıktan sonra hayatına 20 kadın girdiğini söyleyen Rafet el Roman sonrasında yeni kız arkadaşıyla Beşiktaş'ta objektiflere yakalanmıştı.

Çok değil sadece bir ay önce yeni aşkıyla eğlence turuna çıkıp dönüşte de gazetecileri atlatmak için çaba sarf eden ünlü şarkıcı, şimdi de başka bir sevgili yaptı. Yeni kız arkadaşıyla önceki akşam Tarabya'da başbaşa balık yerken görüntülenen Rafet El Roman'ın romantik akşam yemeği sırasında keyfi yerindeydi. Koyu bir sohbet içinde olan El Roman'ın mekan çalışanlarını esmer güzel için seferber ettirdiği dikkatlerden kaçmadı.

Rafet El Roman'dan spor öncesi ısınma turu

Mekan çıkışı karşılarında gazetecileri bulan şarkıcı hızlıca soru sorma imkanı vermeden esmer güzelle aracına binerek gaza bastı. Sahil boyu yeni kız arkadaşı tur atan şarkıcı Bebek'te flaşların tekrar patlamasıyla neye uğradığını şaşırdı. Sıkılan trafikte genç kadın yüzünü saklamaya çalışırken aracın camını açan El Roman  “Yanlış olmasın arkadaşlar. Hanımefendi benim spor arkadaşım olur’’ diyerek hızlıca uzaklaşıp Nişantaşı'ndaki evine gittiler.

Rafet El Roman bir ay önce başka bir kadınla görüntülenmişti. O gece kameralardan kaçabilmek için adeta İstanbul turu atmış, yanındaki kişinin yardımcısı olduğunu iddia etmişti.